Nnywellness.com

God telefoner for barn


God telefoner for barn

Mobiltelefoner som er utviklet spesielt for barn ofte har foreldre access-funksjoner, så moms og dads kan overvåke samtaler, barnets plassering og telefoninnholdet. Disse telefonene har også fleksible kontrakter som kommer uten aktivisering eller oppsigelse avgifter. Nettstedene MSNBC.com, ConsumerSearch.com og cellphoneforkidsguide.com hver tilbyr rangeringer av noen av øverste cellen telefonene på markedet for barn.

Kajeet

Kajeet tilbyr en barneklubb mobiltelefon med en GPS-funksjon som lar foreldre å lokalisere barnas telefonen når som helst. Mobilen har et begrenset abonnement, og foreldre kan bestemme hvem barnet kan snakke og tekst med. Planer med selskapet har ingen kontrakter og har ingen aktivisering eller opphør avgifter. Foreldre får også å avgjøre om barnet kan motta bilde post, mobiltilgang eller laste ned spill.

LG Migo

Verizon Wireless produserer LG Migo, og funksjoner fire overordnede programmerbare, kontrollerte telefonnumre, speakerphone, forenklet tastaturet og høreapparatet evner. Telefonen veier 2,46 unser og har 200 minutter taletid, sammen med 224 timer standby-tid. Dette Verizon mobiltelefon har ikke talemeldinger, webtilgang eller tekst beskjed funksjoner. Telefonen er laget spesielt for små barn og er veldig lett.

Cricket MSGMB II

Cricket MSGMB II er en mobiltelefon med en rekke funksjoner, inkludert tekst og bildemeldinger, e-post og Web-evner og høyttalertelefonen. Taletiden er 300 minutter, mens ventetiden er 250 timer. Telefonen har et 2-tommen skjermen, 1.3-megapixel kameraet og 1000-kontakt telefon bestille. For en ekstra $10 per måned, kan foreldre ta en GPS-funksjon. Det kreves ingen kontrakter med mobiltelefonen.

Firefly Mobile

Firefly Mobile leveres med et SIM-kort, laderen og rask start guide. Mens mobilen ikke kommer med mange ekstra funksjoner, har det telefonsvarer funksjoner. Barn kan også spille innebygde spill og tilpasse sine ringetoner. Alle 50 tall i telefonboken kan styres med foreldrekontroll passord. Telefonen kommer i svart eller rosa. Taletid er fem timer, standby batterilevetiden er 210 timer.