Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Startversjonen Toyota


Startmotoren på bilens Toyota har en ansvar: starte bilen. Det er en enkel oppgave, som elektriske motoren drives av batteriet, og viser en splinted akselen som viser over svinghjulet, mekanisk starter motoren. Hvis det går ut, deretter din bil, lastebil eller SUV ikke vil starte, og du fast. I dette tilfellet prosjektet bilen er en 2000 Toyota 4-Runner, men prosessen er lik for andre kjøretøy.

Instruksjoner

• Løft opp foran bilen med jack og sikre det på jack står. Kontroller at bilen er helt sikre på jack står før du kravlesøker under den.

• Unbolt den negative terminalen fra batteriet, via en åpne slutten fastnøkkel og gjenta prosessen med positiv terminalen. Gjennomgå under lastebilen og unbolt positive terminalen fra starter med en åpne slutten fastnøkkel. Koble fra eller unbolt den gjenværende elektriske forbindelser på starteren også.

• Unbolt starter fra motorblokken 3/8-tommers ratchet og socket. Trekk den rundt eksos manifold og ut av kjøretøyet

• Skyv erstatning starteren i motoren bukten, rundt eksos manifold og Bolte det motorblokken bruker en 3/8-tommers ratchet og socket. Koble til strømnettet til forrett bruker en åpne slutten fastnøkkel.

• Koble positiv terminalen til batteriet, via en åpne slutten fastnøkkel, og koble den negative terminalen. Senk bilen av jack står med jack og starte bilen å sørge for at det fortsatt fungerer riktig.