Nnywellness.com

BMW oksygen Sensor symptomer


BMW oksygen Sensor symptomer

BMW har blitt et statussymbol i USA. Tyske bilen produseres i ulike fabrikater og modeller, med luksus og presisjon i tankene. Det er dette presisjon som gjør arbeider deler alle mer utsatt for slitasje. En feil oksygen sensor, en relativt liten del av drivstoff levering system, kan ha en stor innvirkning på drivstoff økonomien og motor ytelse i BMW. En observant driver vil ta heed av symptomer og adressen problemet før feilen blir en full erstatning.

Dårlig drivstofføkonomi

BMW-motorer er innsprøytning og derfor avhenger av forholdet mellom drivstoff til luft skyves av drivstoffpumpe inn i motorblokken. En feil oksygen sensor kan redusere luftstrømmen, sammen med drivstoff, noe som resulterer i mye drivstoff inn motoren under forbrenning. Dette åpenbart bruker opp bensin mye raskere enn normalt, og driveren finner han ikke komme så langt på en full tank med gass som han brukte. En endret luft-til-drivstoffblandingen vil også gi økte utslipp gjennom overdreven eller utilstrekkelig forbrenning i BMWS motor.

Grov tomgang

Tenningen og akselerasjon systemer i BMW har avanserte elektroniske komponenter som gjør motoren timing avgjørende for å opprettholde en riktig kjører bil. En feil oksygen sensor kan kaste ut stempelet timing som resulterer i en grov idle og redusert effektivitet. Driveren vil oppleve rallende eller noen grad av shuddering fra under panseret utstråler gjennom rattet. En grov inaktiv vil mer enn sannsynlig føre til motoren nøling som bilen prøver å akselerere. Dette er resultatet av skadet oksygen sensor feil lese luft-til-drivstoff-blanding som strømmer inn i motoren resulterer i utilstrekkelig drivstoffmengden.

Motoren klikke/Backfire

Ikke noe er ganske så pinlig som lyden av en presisjon bil backfiring i trafikken. En feil oksygen sensor kan forårsake et problem for bilist på grunn av en mager tilførselen av drivstoff skyves inn i motoren. For lite eller for mye drivstoff alters måten en motor eksploderer (årsaker forbrenning) med bensin, som resulterer i uforutsigbare akselerasjonen og ytelsen. Når dette skjer i inntaket manifold, vil det produsere dundrende bang som er kjennemerket på en motor backfire.