Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg en Bed-Side på en S10 lastebil?


Hvordan endrer jeg en Bed-Side på en S10 lastebil?

Sengen av en S10 pickup lastebil er bygget ligner på en større lastebil, gjør prosessen med kollisjon repair ganske grei. S10 lastebiler alle bruker spot sveiser konstruksjon og bed sider trekke helt av i ett stykke når disse spot sveiser er fjernet. Oppgaven er gjort enklere ved først å fjerne sengen fra lastebilen, som vil forlate førerhuset siden spot sveiser utsatt for fjerning.

Instruksjoner

• Fjerne sengen fra lastebilen ved første unbolting seng mounts på rammen skinner, deretter koble ledningsnettet som fører til bremselysene og blinklys. Dette kan bli funnet på rammen av bilen. Åpne filler drivstoff dør og skru beslag slik at sengen å oppreise skeis ramme.

• Fjerne lastebilens bakre støtfanger og bakluke, og løfte lastebilen sengen av rails rammen av lastebilen og støtte den på et par så hester.

• Finn spot sveiser som kobler siden skadet seng seng gulvet. De er plassert på en flens på forsiden (cab) side av sengen, på roll pan, og også øverst i flens på sengen. Bore spot sveiser med 1/16 tommers bore litt i sentrum av sveisen.

• Kuttet spot sveiser bruker spot sveiser kutteren knyttet til elektrisk drill. Unngå klipping gjennom begge lag av metall, men. Bare klippe toppen ark av metall slik at det blir en tilstrekkelig sveising overflate når den nye seng-siden.

• Trekk sengen siden av lastebilen ved første trekke ut litt nederst på sengen, og løfte opp til fjern seng rail flensen over sin monteringspunkt. Siden seng er nå sengen av lastebilen.

• Installere den nye seng siden i stedet for gamle ved å justere det med riktig montering poeng og feste det på plass. Midlertidig installere bakluken for å sikre at nye seng siden øverste skinnen selv med toppen av halen gate. Når siden seng er justert, kan du bruke verktøyet spot sveiser for å gjenskape de opprinnelige spot sveisene på seng side av lastebilen.

Tips og advarsler

  • Alltid måle to ganger, slik at du bare trenger å sveise en gang for å være sikker på at siden seng er riktig justert.
  • Ikke se direkte på spot sveiser diodene mens sveising, sveise poenget er lys nok til å skade øynene dine.