Nnywellness.com

Hvordan fikse Blackra1n og ihatesn0w på iTunes


Fikse en feil som oppstår med iPhone jailbreaking programmer Blackra1n og ihatesn0w for å gjenopprette en defekt iPhone til orden. Ideelt sett installere Blackra1n og ihatesn0w på iPhone "jailbreaks" telefonen, som låser den for bruk med SIM-kortet og også lar deg laste ned tredje-parts programmer på den. Hvis det oppstår en alvorlig feil mens jailbreaking, avbryte jailbreak og fest iPhone i iTunes å unngå å gjøre varig skade.

Instruksjoner

• Lukk både Blackra1n og ihatesn0w. Koble iPhone til datamaskinen og deretter starte iTunes hvis det ikke åpnes automatisk.

• Klikk iPhone navnet på venstre verktøylinjen. Velg "Gjenopprett"-knappen fra kategorien "Sammendrag" Velg "ja" for å bekrefte at du vil gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger.

• Velg om du vil sikkerhetskopiere iPhone innhold. Gjenopprette iPhone til fabrikkinnstillinger tørker enhetens driv Rengjør, da vil du ha muligheten til å laste inn data på den. ITunes sikkerhetskopierer data fra din siste synkronisering som standard, så hvis du sist synkronisert iPhone med iTunes, sikkerhetskopiere er overflødig.

• La iPhone koblet til datamaskinen til iTunes forteller du gjenopprettingsprosessen er fullført. IPhone slås av etter flere minutter og deretter starter, viser en hvit Apple-logo på skjermen. Når prosessen er fullført, og du kobler iPhone, alle spor av Blackra1n og ihatesn0w er borte og iPhone er nytt låst til sin opprinnelige transportør.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å jailbreak iPhone igjen etter at du gjenoppretter den. I tillegg til det faktum at jailbreaking tomrom iPhone garantien, risikerer du permanent skade enhetens maskinvare- og programvarekomponenter.