Nnywellness.com

Hvis du sletter en tekst beskjed mens sende på en iPhone vil det bli sendt?


Hvis du sletter en tekst beskjed mens sende på en iPhone vil det bli sendt?

Fra 1996 til 2011 eksploderte hvor mange trådløse telefoner i USA fra 38 til 327 millioner. Det er en trådløs telefon for nesten enhver person i USA, som betyr at sjansene er gode de fleste av disse folk sender del av 10 billioner (ja, billioner) tekstmeldinger som sendes i 2012, ifølge Punchkick interaktiv markedsføring mål. Mange av disse tekstmeldinger, skjønt, vil bli sendt med feil. Akkurat nå, for iPhone-brukere, det er noen alternativer for å slette en feilaktig sendte tekstmelding, men noen løsninger gi iPhone brukere noen valg å slette tekstmeldinger mens telefonen er fortsatt sende.

Alternativer for jailbroken iPhone

Jailbreaking en telefon lar brukeren få tilgang til root-systemet i iPhone, som gir brukere muligheten til å installere ikke-Apple-godkjente programmer og utvidelser. Med en jailbroken telefon, kan du installere tekstmelding avlyser kode som gir deg en "Angre-knappen" avbryte en tekstmelding du innser du ikke ønsker å sende. De fleste av disse alternativene gir deg maksimalt to til tre sekunder å revurdere tekst og å trekke det. Standard iPhone er utformet for å begynne å sende meldingen når du sender den, gjør det umulig å slette når til telefonskjermen sier «sender.»

Ikke-jailbroken iPhone valg

Dessverre, ikke-jailbroken iPhones ikke Tillat brukere å slette tekst i sender fasen. Når teksten er sendt, går til mottakeren og kan ikke hentes. Bortsett fra logge på mottakerens egen telefonen og slette meldingen før han eller hun ser det, er det ingen mulighet til å slette en tekstmelding, selv når det er i sende modus.

Bruk kladd nøye

Vurdere å bruke funksjonene "Notater" på iPhone lage et utkast av meldingen, og deretter kopiere og lime inn din fullført, korrekturlese melding i tekst beskjed system for å sende. Dette bidrar til å eliminere feil og hindre gigantiske "whoops!" øyeblikk som kan føre til sosial forlegenhet eller, enda verre, karriere katastrofe.

Apps

For jailbroken iPhone, noen apps, som biteSMS, gi deg tre vinduet tid å slette en melding. På tidspunktet for utgivelsen er tjenesten gratis i 14 dager; etter at du betaler $8.99 for app eller forbli gratis, men med annonsering vises mens du bruker tjenesten.