Nnywellness.com

Hvordan du kobler en HDTV til en mottaker for surroundlyd


Hvordan du kobler en HDTV til en mottaker for surroundlyd

Lydkvalitet engasjerer seere når de se noen filmer eller Vis på HD - TV. Selv om de fleste HDTVer inneholder kompetente innebygd lyd, kan en mottaker projisere surroundlyd som gjaller et helt rom. De fleste mottakere har flere høyttalere og en stor subwoofer gir en dyp bass. Før bruk må må mottakeren være riktig koblet til hver høyttaler og HDTV.

Instruksjoner

• Plassere mottakeren og høyttalerne nær HDTV. Hvis du har en hjemmekino, plass mottakeren i en åpne konsollen. Organisere subwooferen og noen ekstra høyttalere ved mottakeren i nivå områder. For å oppnå surroundlyd, spre høyttalerne flere steder i rommet.

• Finn høyttalerkablene som ble levert med mottaker. En høyttalerkabelen har kanter avslutninger (en svart og en rød) på begge sider. Se baksiden av mottakeren og hver høyttaler for å finne høyttaler terminalene. De brukes til å holde på slutten av en høyttalerkabelen inn i høyttaler og mottaker.

• Åpne stengt klips som holder høyttaler terminalene på baksiden av høyttaleren. Koble enden av kabelen inn i åpen terminal sporet og slipp hekter. Kontroller at fargen på slutten av kabelen (svart eller rød) samsvarer med fargen på høyttaler terminalen. Sett den andre enden av kabelen inn mottakerens terminalen ved å følge samme fremgangsmåte. Gjenta for flere høyttalere og subwoofer.

• Ser på baksiden av HDTV og delen som viser alle tilkoblingsporter og spor. Sette inn en HDMI-kabel til den rektangulære porten merket "HDMI ut" koble den andre enden av kabelen inn i baksiden av mottakeren bruker porten med tittelen "HDMI i."

• Sett strømledningene fra mottakeren til en nærliggende veggen uttak eller makt stripe. Trykk på strømknappen på konsollen eller dens fjernkontrollen for å slå på mottakeren. Om nødvendig tilgang til TVen lydinnstillingene fra sin konfigurasjonsmenyen. Endre din HDTV lydutgang til "Mottaker," "Eksterne" eller "Produksjon" for å overføre lyd signalet til mottakeren.