Nnywellness.com

Bruke ARB Air skap på en Jeep Rubicon til luft opp dekk


Jeep Rubicon er en oppgradert Jeep Wrangler, orientert mot den off-road entusiast. Mange av roaders installere luft-aktivert låsing differensialer som ARB Air skapet for å øke veigrepet og lavere lufttrykket i sine dekk for en større fotavtrykk samtidig off-road. Hjertet av ARB Air Locker er en luftkompressor, vanligvis montert i motorrommet. Med en luft inflasjon kit fra ARB, kan kompressoren brukes å blåse Rubicons dekk til gaten press for turen hjem etter en dag på reisefot.

Instruksjoner

• Heve panseret og Finn ARB Air Locker kompressoren. Koble ledningene fra trykket bytte skrus inn i kompressoren kroppen. Bruk skiftenøkkelen løsne og fjerne bryteren.

• Vikle Teflon tape rundt trådene ved T-montering leveres med inflasjon kit. Skru den gjengede mannlige enden av T-montering i sporet der du fjernet trykket bytte. Stram T-montering med wrench.

• Bruk Teflon tape til trykket bytte du fjernet i trinn 1, og skru den til en av de to tomme gjenget hullene i T-montering.

• Bruk Teflon tape til 1/4 NPT kvinnelige luft slangen passende leveres med inflasjon kit. Skru luften plass i det gjenværende hullet i T-montering.

• Koble den mannlige enden av luftslangen til kvinnelige luft kontakten på T-montering. Liket av kvinnelige luft montering er fjærbelastet. Trekke tilbake på fjærbelastet forsiden, sett den mannlige passer til det nederst, så slipper dekselet. Rykk på slangen til det er solid tilkoblet. Installere luft chuck i den andre enden av slangen på samme måte.

• Skru av ventilen korken fra ventilen stammen stikker ut hjulet. Klem hendelen på luften chuck og skyv chuck over ventilen stammen. Aktivere ARB kompressoren for å blåse dekket. Fjerne luft chuck og sjekke lufttrykket med en luft manometer ofte. Blås Dekk til den anbefalte trykket for Rubicon.

Tips og advarsler

  • Anbefalte lufttrykket er oppført i Rubicons brukerhåndboken. Det er også notert på et klistremerke på innsiden av førerens side dør jamb.
  • Stram ikke gjengede inventar - gjør så kan sprekke kroppen av kompressoren eller stripe trådene.