Nnywellness.com

Liten motor gjenoppbygge Tips


Liten motor gjenoppbygge Tips

Små motorer som de som brukes på gressklippere og Luke-spisested kjører ofte timer om gangen på full gass og under tung belastning. Sammenlignet med bilmotorer (som sjelden ser noe nær full Last), er disse små chuggers downright paragons av holdbarhet. Men selv beste av dem kan slites ut med konstant bruk, og kunne stå litt oppfriskende fra tid til annen.

Reparere eller erstatte

Før embarking på enhver liten motor gjenoppbygge, må forskyvende og avgjøre hvorvidt det er også verdt å gjenoppbygge. De fleste liten motor gjenoppbygge kits koster ikke mye mindre enn en helt ny motor, så det ikke kan være verdt din tid og penger å bry deg med den.

Hvis motorens sylindere eller maskinert overflater er slitt nok til å kreve noen maskinering, så oddsen er at det ikke er verdt å bruke tid å gjenoppbygge. Hvis din forgasser og tilbehør kjører alle funksjonen i spec, bør du vurdere en erstatning "kort blokk."

Kort samlinger motorblokken og alle bevegelige interne komponenter, og du kan spare store penger over en helt ny motor.

Carb nål seter

På noen motorer (som 8-22 hestekrefter Biggs & Stratton motorer), forgasser bruker trykket i messing nåleventilen seter. Selv om ventil setet vises flyttbare fra en visuell perspektiv, kan forsøk som du med noen andre carb vil resultere i alvorlige skader forgasser aluminium.

For en fullstendig gjenoppbygging eller justering av drivstoff-luft forhold for mer kraft må du ta carb til en maskin butikk å ha dem trykket ut. Forresten, ikke ta noen forgasser helt fra hverandre før du har ombygger kit. Deler er lett tapt eller glemt når igjen for å din arbeidsbenk i uken.

Justere guvernøren

Når du starter maskinen nyombygde med ny eller ombygd forgasser, er oddsen at det vil inaktiv litt høyere enn det gjorde før, eller RPMer vil bølge opp og ned. Guvernøren ble arbeidet fin for motoren mens det var slitt, men gjenoppbygge motoren uten å justere guvernøren vil ofte resultere i slike feil (som er ofte forvekslet forgasser problemer).

De fleste guvernører har bestemmelser (vanligvis en set-skruen på toppen av guvernøren) for heve senke inaktiv eller øvre RPM grensen. Hvis maskinen overspenning, så er oddsen at guvernøren er for følsom for RPM endringer; den reagerer for fort til RPM. Mange guvernørene har noen bestemmelse for å justere følsomheten; andre kan kreve at du fysisk flytte guvernør våren videre fra aktuator stangen.