Nnywellness.com

Hvordan installere en serpentin beltet i en Nissan Altima


Nissan Altima ikke kan operere uten en serpentin driftsreim. Veivaksel skivene stasjoner serpentin beltet, som deretter kan slå de ulike tilbehør trinser, som Dynamo, servostyring, vannpumpe og aircondition. Hvis beltet kommer av eller pauser, være Altima død i vannet. For å unngå uventede havarier skyldes en dårlig belte, bør du kontrollere det på hver serviceintervall. Hvis beltet ser slitt, erstatte den umiddelbart. Alle med grunnleggende auto reparasjon erfaring kan installere et nytt serpentin belte i under en time.

Instruksjoner

• Løfter panseret og støtte det med prop stangen. Finn beltet ruting diagram, skrives på et klistremerke overholdt fan likkledet eller under panseret. Hvis etiketten mangler, kan du skrive ut et ruting diagram fra et online ressurs, for eksempel 2CarPros.com.

• Koble verktøyet belte strammer inn i siden av belte strammer og bruke verktøyet til å flytte den strammer skivene av beltet seg. Hold strammer fra beltet med én hånd mens du flytter beltet ut av skivene med den andre. Langsomt slippe ut trykket på strammer med verktøyet så ta verktøyet av strammer.

• Trekk beltet av resten av trinser for hånd. Hold ene enden av gamle og nye belter på bakken med en fot mens du manuelt strekke belter oppover. Kontroller at begge belter er nesten lik i lengde selv om gamle beltet kan være opptil ½ tomme lengre på grunn av strekker som skjer over langvarig operasjon. Hvis belter er ikke nesten lik i lengde, ta gamle beltet til auto deler butikken og matche det opp med en annen belte som fungerer.

• Før det nye beltet rundt den Veivaksel skivene og alle tilbehør taljer som vist på beltet ruting diagrammet. Lagre den strammer skivene siste. Det er best å se ruting diagrammet tidlig og ofte i dette trinnet.

• Sett inn verktøyet belte strammer inn belte strammer og flytte strammer av beltet banen igjen. Holder det med én hånd og skyv det nye beltet over den strammer skivene med den andre. Hold beltet på skivene mens du sakte tillate strammer å flytte tilbake på plass. Fjerne verktøyet når gjort.