Nnywellness.com

Slik lader AC på en 1993 Toyota Celica


Slik lader AC på en 1993 Toyota Celica

Varme somre uten Air-condition i bilen kan være ubehagelig og rett og slett uhåndterlig. Som biler blir eldre og aircondition kjøres mer, må noen aircondition systemer lades for å opprettholde kjøling evner. Garantere at dine 1993 Toyota Celica klimaanlegg belastes riktig, må du ta det til en lisensiert butikk. Ifølge Auto sonens online aircondition er ressurs, lading egen klimaanlegget farlig og ulovlig i noen tilfeller uten riktig lisens.

Instruksjoner

• Ringe lokale mekaniker butikker for å finne en som kan kjøpe kjølemediet for kjøretøyet. Ifølge 1993 Celicas eiers manuell, klimaanlegg systemet krever kjølemediet kalt R12.

• Spørre butikken kan kjøpe kjølemediet Hvis lisensen for å lade dine Air-condition. Noen butikker kan ha kjøpe kjølemediet, men er ikke lisensiert til å sette den i bilen. Hvis butikken ikke er lisensiert, kan du ringe andre butikker for å finne en lisensiert mekaniker som kan kjøpe kjølemediet og lade din Toyotas Air-condition.

• Gjøre en avtale for å få din Air-condition belastet med butikken du valgte. Lading et system vanligvis tar omtrent en time etter at du trekker i til gangen du forlater.

• Slå din Air-condition på den høyeste innstillingen med temperatur oppringt slått helt til kalde, etter at det har blitt belastet. Hvis systemet ble belastet riktig, bør kald luft starte blåser ut av din kanaler i et par minutter.

Tips og advarsler

  • Sjekk med Better Business Bureau informasjon om butikk lisenser og eventuelle klager som er utstedt på enkelte bedrifter.
  • Lading en bil klimaanlegg er farlig og må utføres av en lisensiert profesjonell. Ikke prøv å lade en Air-condition på egenhånd.
  • En bot på opp til 10.000 og fengsel kan oppstå hvis R12 er satt i en bil av en ulisensiert profesjonell.