Nnywellness.com

DIY vinduet Motor erstatning


Elektriske vinduer i en bil døren bruke gitteret montering og kontinuerlig skruen maskin for å løfte og senke dem. En kontrollerbar motor nederst i døren svinger skruen. Når en motor feil, er det mer kostnadsbesparende å erstatte den med en ny enn å reparere den.

Døren demontering

Siden du vil demontere drevet komponenter, er det alltid best å starte ved frakobling av batteriet. Dette vil eliminere enhver elektrisitet i bilens ledninger og kretser. Fjerne dørhåndtak betyr også koble disse trådene. Start med å fjerne store skruer under dørhåndtak. Dette er store lange skruer som går hele veien gjennom til dørkarmen. Løft trekke dørhåndtak bort, og koble ledningene fra bryterne kontroll.

Gå rundt døren på siden undersiden og fronten, og fjerne alle festeskruene. Når dette er gjort, innsiden dørpanelet vanligvis løfte opp og på dørkarmen.

Motor fjerning

Motoren er plassert nederst på døren. Om vinduet er opp eller ned gjør ingen forskjell. Fjerne motoren vil ikke påvirke vinduet posisjon. Bare ikke slå kontinuerlig skruen. Motoren er knyttet til det elektriske og kontrollere ledninger. Fjern alle tilkoblingene. De er ikke loddet på motoren, men holdt med skruer eller kategorien og tungen kontakter.

Når ledninger er koblet fra, kan du fjerne de motor mount skruene som holder motoren i døren. Avhengig av Modelbilen du har, må du fjerne andre paneler eller komponenter for å gjøre plass til motoren å komme ut. Du trenger ikke å bøye eller tvinge noe. Hvis noe er i veien, se nøye etter en måte å fjerne det, eller og kontroller at det er den eneste måten å fjerne motoren. En av de to løsningene vil gjøre plass for motor å komme ut.

Erstatte motoren

Å sette i en ny motor måte gjør nøyaktig samme prosedyre som fjerner den, bare gjør det baklengs: installere motoren; Fest den med skruene; koble ledninger (Vær helt sikker på å gjøre dette riktig, får ikke døren tilbake sammen til å lære noe ikke korrigeres riktig); installere dørpanelet; samle dørhåndtak. Igjen, når du installerer dørhåndtak, lage svært sikker på alle ledningene til bryteren kontroll er riktig tilkoblet.