Nnywellness.com

Hvordan du bruker en Belkin TuneCast Auto Universal #F8N066


Hvordan du bruker en Belkin TuneCast Auto Universal #F8N066

IPod ble utgitt høsten 2001, og av sin første bursdag, hadde forandret måten vi lytter til musikk på farten. Men er mange brukere ikke sikker på hvordan du bruker iPod i sine biler. Hvis du har en kassettspiller, får du en tape-adapter. Mangler som, finnes radiosendere som fungerer med bilens FM-radio. Selv når temperamentsfull teknologi, kvaliteten er forbedret. Belkin har produsert iPod-tilbehør siden spillerens begynnelse og produserer sin egen linje av sendere, kalt TuneCast.

Instruksjoner

• Skanne dial FM for å finne en radiostasjon med liten eller ingen signal. Hvis du ikke finner en ringe nummeret som er ren statisk, er nest beste stasjonen en med et meget svakt, intermitterende signal. En åpne sporet i urskiven hindrer forstyrrelser klarere lyd.

• Koble til TuneCast 3,5 mm plugg til hodetelefonkontakten på MP3-spilleren. Slå på MP3-spilleren.

Belkins TuneCast trekker strøm fra bilens 12V sigarettenner.
Koble til TuneCast til bilens sigarettenner å slå den. Hvis du ikke har en sigarettenner, blir det en enhet til makt enheter nær radioen eller i i hanskerommet. Det kalles "12V" og har en liten plastikk dekket. Dette er det samme som pluggen for sigarettenneruttaket alltid, så plugg TuneCast i den.

• Slå på bilradioen og tune det til stasjonen du valgte i første trinn.

• Bruk opp- og ned-pilene på TuneCast å finne radiostasjonen du valgte i første trinn. For å bla gjennom frekvenser raskt, hold opp eller pil ned. TuneCast kan operere på en FM-stasjon, så det kan ta litt tid å finne stasjonen du ønsker.

• Slå på MP3-spilleren. Med volumet satt til et middels nivå, spille av et spor.

Bruk bilradioens volumknappen for å styre lydnivået, i stedet for MP3-spillerens kontroller.
Bruk bilradioens volumkontroll til å justere lyden til ønsket nivå. Hen FM-overføring, vil du få bedre lydkvalitet du holde MP3-spilleren på et moderat nivå og bruker bilens styre lydnivået. Hvis signalet lyder forvrengt, skru ned volumet på MP3-spilleren å unngå overveldende i TuneCast, men vær forsiktig å skille mellom forvrengning og statisk, som er en flerårig problem, spesielt på eldre radioer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke hører lyd når du spiller av et spor, kontrollerer du at radioen er stilt inn på den riktige stasjonen, som MP3-spillerens volumet er opp og som bilradioens volumet er på.
  • Statisk og uklart signalet er alltid et problem med FM-sendere. For å redusere den, Velg en stasjon med et svakt kringkasting signal som TuneCast kan overmanne; Dette krever søke gjennom mange forskjellige stasjoner. Vanligvis FM-sendere fungerer best på landsbygda og kan være veldig temperamentsfulle i urbane områder.
  • TuneCast kan lagre to forskjellige radiostasjoner, så når du finner en som fungerer, trykk og hold enten MI eller MII-knappen i to sekunder for å lagre den. Den kan tilbakekalt når som helst ved å trykke på knappen igjen.