Nnywellness.com

Overføring Sensor symptomer


Nyere modell biler er avhengig av en rekke sensorer og elektriske komponenter å opprettholde riktig operasjoner og funksjoner. Hvis noen av sensorer som styrer og regulerer bilens overføring begynne å mislykkes eller slutter å fungere, bilen ikke vil kjøre eller skifte riktig og din overføring kan også medføre skade skyldes slitasje forårsaket av feil bruk.

Skiftende problemer

Hvis sensorene ikke leser riktig, overføring kan skifte til feil tid eller kan ikke skifte hele. Flere ulike sensorer arbeide sammen for å fortelle din overføring når det bør skifte. Overføringen tar målinger fra bilens hastighetssensoren til å bestemme hvor raskt bilen går og hvor hardt motoren fungerer, og deretter bestemmer hva gear overføring skal i kontoen for fart og kraft.

Overoppheting

Automatiske girkassene har sensorer i dem som holder styr på overføring temperaturen og foreta justeringer følgelig som bytte inn overdrive å redusere belastningen. Hvis overføring tillates å jobbe for hardt, det vil overopphetes og kan bli alvorlig skadet. Nyere biler, temperatursensoren overføring er også ansvarlig for utløser feilen lys på dashbordet for å varsle drivere hvis overføringen blir varme.

Unnlatelse av å drive

I ekstreme tilfeller av overføring sensor dårlig kan bilen bli fast i en gear og ikke mottar alle signaler å skifte hele. I noen tilfeller kjøretøyet kan sette seg fast i parken eller omvendt. Hvis overføringen ikke vil skifte hele, bilen fungerer ikke, og du vil ikke kunne kjøre den.