Nnywellness.com

Hvordan installere tenning ledninger på en 1995 Chevy Camaro


Motoren i en 1995 Chevrolet Camaro bruker tenning ledninger, også kjent som tennpluggen ledninger - sende gnist fra Distributør til ledninger tennplugg for forbrenningsmotorer prosessen. 5.7l motoren en ' 95 Camaro bruker en annen type Distributør kjent som en Optispark, som kan være vanskelig å jobbe med hvis du ikke vet hvor den er eller hvordan det fungerer. Heldigvis hvis du håndtere det systematisk, kan du endre tenning ledninger på under 30 minutter.

Instruksjoner

• Pop panseret og se bak fan og under inntak slangen å finne Optispark distributøren, like under vannpumpe. Plukke topp ledningen på høyre side av distributøren og grep den i bunnen. Trekke det av distributør med en krølle forslag.

• Følg tennpluggen ledningen til tennpluggen er koblet til. Trekke det av tennpluggen med en krølle forslag. Utforme erstatning tenning ledninger på en tabell eller arbeidet overflaten slik at de er lagt ut ende til ende. Sammenligne wire du bare fjernet med ledninger på arbeidsflaten. Finne en tilsvarende lengde og trekk den ut av haugen.

• Koble en ende av erstatning tennpluggen ledningen inn tennpluggen, med en fast push til det klikker på plass. Kjør ledningen til distributøren og koble den til sin plass.

• Gjenta trinn 1-3 for gjenværende tennpluggen ledninger, arbeider fra øverst til nederst til høyre, så arbeider fra øverst til nederst på venstre side av distributør, før alle ledningene er byttet.

Tips og advarsler

  • Kontroller at du går en wire på en gang, ellers risikerer du krysset ledninger og forårsaker et tidsberegningsproblem.