Nnywellness.com

1997 4.3 blazer inntak dreiemoment spesifikasjoner


I 1997 kjennetegnet Chevrolet Blazer en seks-sylinder motor som fortrenges 262 kubikk tommer eller 4,3 liter. Denne motoren kunne produsere 190 hk ved 4400 rpm og 250 ft-lb. dreiemoment på 2800 rpm. Produsenter sett spesifikasjoner for komponentene, som dreiemoment spesifikasjoner, som er fotpund. For å sikre motoren stabilitet, må motoren bolter torqued eller bolted ned til en viss vekt spesifikasjon under produsent retningslinjer.

Inntaket Manifold

Inntak manifolder er ansvarlig for å distribuere jevnt en forbrenning blanding eller luft til hver inntaket porten i motorens topplokk. Dette er nødvendig å maksimere motorens effektivitet og ytelse. Inntaket manifold fungerer også som en mount for gass kroppen, forgasser, drivstoff injeksjon og andre motordeler. Hvor manifold kobles til disse komponentene, har bolter spesifikke dreiemomentet krav.

Dreiemoment

Dreiemoment refererer til kraften som er nødvendig å rotere et objekt i dette tilfellet en mutter eller bolt, rundt en akse eller pivot. Du kan tenke på det som en vri. En motor produsenten angir spesifikasjonene for komponentene, som dreiemoment spesifikasjoner, som er fotpund. For å sikre motoren stabilitet, må motoren bolter torqued eller bolted ned til en viss vekt spesifikasjon under produsent retningslinjer.

Spesifikasjoner

I 1997 Blazer bolter inntaket manifold til topplokk i tre trinn. I det første trinnet, bolt inntaket manifold til topplokk på 2 fotpund av dreiemoment; Bolte det 9 fotpund i det andre trinnet; og deretter bolten det til 11 fotpund i det tredje trinnet.

Gass kroppen kobler til inntaket manifold med 12 fotpund av dreiemoment. Gass kroppen er en del av luften inntak systemet; det styrer mengden luft som strømmer inn i motoren. Det ligger mellom motoren air filter-boksen og inntaket manifold.