Nnywellness.com

Hvordan velge størrelsen for en Engangstrekk til ratt


Hvordan velge størrelsen for en Engangstrekk til ratt

Din Engangstrekk til ratt har noen ulike funksjoner. Det hjelper for å beskytte hendene fra varme rattet på en solrik dag. Det hjelper du grep rattet mer fast for ekstra sikkerhet, og det tillater deg å uttrykke din individualitet gjennom rattet coverdesign. Før du kan nyte noen av disse funksjonene og funksjoner, må du velge riktig størrelse for din Engangstrekk til ratt å sikre at det forblir satt og gjør jobben sin.

Instruksjoner

• Bruk målebåndet for å få totalen utvendige diameter på din rattet. Dette er området fra en langt side av rattet til den andre. Mål i tommer.

• Mål grep omkretsen av din rattet i tommer. Vikle din målebånd rundt den tykkeste delen av din rattet å få dette målet.

• Se etter rattet dekker som samsvarer med størrelsen på din rattet. Hvert merke vil ha forskjellig størrelse spesifikasjoner, så ta hensyn til utvendig diameter og grep omkretsen når du velger din Engangstrekk til ratt.

Tips og advarsler

  • Diameter på ratt vanligvis spenner fra 14 ½ tommer til 17 ½ tommer, og grep omkretsen kan variere fra 2 ¾ tommer til 4 ¼ tommer.