Nnywellness.com

Hvordan fjerne navet på en 1995 Jeep Cherokee


Foran hub på din 1995 Jeep Cherokee er egentlig en kombinasjon hjulet peiling, spindel og kjøre hub, alt i én pakke. Samlingen er ikke brukbar; hele forsamlingen må erstattes hvis det er slitt eller skadet. Vanlige tegn på slitasje på disse forsamlingene inkluderer støy fra lageret når du kjører, klikker eller stanger lyder når snu hjørnene og en løs følelse når du riste hjulet. Hvis huben er løs eller skadet, erstatte den umiddelbart. Svikt i samlingen hub kan være katastrofale og forårsake Jeep bli uregjerlig.

Instruksjoner

• Finn stasjonen mutteren i midten av hjulet. Det er en cotter pin sikre. Fjern cotter pin med et par nål nebbtangen og løsne stasjonen mutteren bryterstangen og socket. Du vil ikke kunne løsne dette mutter når hjulene er av bakken så hvis du erstatter begge, sørg for å løsne begge kjøre nøtter.

• Løsne det lug vanskelige problemer med en lug skiftenøkkel, men ikke fjerne dem ennå. Heve foran Jeep av bakken med en knekt og støtte det med et sett av jack står. Fjerne det lug vanskelige problemer og trekk hjulene av Jeep.

• Finn to montering bolter bak brems skyvelære. Fjern dem med kontakten og ratchet og trekke caliper av rotoren. Henge caliper fra øvre suspensjon med et stykke streng eller tråd. La ikke det henge på gummi brems slangen eller skade vil skje.

• Skyv brems rotoren av hjulet stenderne og sett det til side. Fjern stasjonen mutteren fra slutten av huben med en socket og ratchet. Angi mutteren til side for senere bruk.

• Finn tre 12-punkts boltene som beholder hub fra baksiden av styringen knoke. Ta ut boltene socket og ratchet, sette da til side for bruk under gjenoppbygging. Trekk huben rett ut av styring knoke og aksel akselen. Du må bruke en hammer og kalde meisel rundt mellom hub og knoke for å få det i gang hvis det er rustne på plass.