Nnywellness.com

Hvor å bruk iPhone WiFi


Apples iPhone er en multimedia tilkoblingsmuligheter verktøyet. Slik bruker iPhone et sofistikert system å holde deg koblet til Internett via WiFi-signaler slik at du kan holde deg oppdatert med e-post, kartlegging og media. Hvis du vil bruke Iphone's WiFi-funksjonen gjør du følgende.

Instruksjoner

• Tapp et nettverk. Hvis du ikke har brukt ennå Iphone's WiFi eller hvis du er i et nytt WiFi område, vil iPhone vise deg en liste over tilgjengelige nettverk. Tapp nettverket du vil koble til for å koble. Hvis det er et passord kreves litt låsikonet vises. Angi passordet for å koble til låst nettverk og fortsette å surfe på Internett.

• Overvåke signalet. Når du bruker iPhone, spesielt hvis du går rundt, bør du ta en titt på signalstyrken for tilkoblingen. Styrke er angitt med et små, svarte broadcast symbol som stabler buer eller avrundet barer, oppå hverandre. Jo flere felt det er jo bedre signal.

• Gjør koble til WiFi automatisk eller manuell. IPhone er utstyrt for å søke etter tilgjengelige nettverk og koble deg til en automatisk. Hvis du ikke vil telefonen for å søke etter nettverk, velger du alternativet "WiFi" på telefonens menyen. Velg enten på eller av alternativet "Ask å delta nettverk." Deaktiverer dette alternativet krever at du finner nettverk manuelt.

• Glem et nettverk. Når du kobler til et WiFi-nettverk når iPhone automatisk husker nettverket og kobler deg til den ved en senere anledning. For å glemme et nettverk så du ikke koble automatisk velge alternativet "WiFi" på menyen. Trykk høyrepilen av nettverkene som iPhone allerede husker. Trykk "Glem dette nettverk" for å slette telefonens minne av nettverket.