Nnywellness.com

Hvordan fjerne Jeep dører med elektriske Vinduer


Hvordan fjerne Jeep dører med elektriske Vinduer

Jeep er den perfekte bilen for å utforske landskapet. En distinkt funksjon i denne off-road kjøretøy er at det kommer med flyttbare dører. Hvis du må fjerne dørene av Jeep for reparasjoner eller bare nyte din kjøreopplevelse, må du også koble strømkablene av windows. Fjerne jeep dører med elektriske Vinduer er enkelt og kan gjøres av alle Jeep eier.

Instruksjoner

• Åpne Jeep døren og vinduet. Dette tillater deg å gripe døren lettere når det er tid til løft døren. Koble strømkablene i vinduet power som ligger under venstre side av dashbordet. Hvis du sitter på førersetet, ligger det ved din venstre ankelen. Koble ledninger sele kontakten også under dash styret. Selen er dekket med en gummi rør, og det er der vinduet strømkabelen er koblet fra bilen til bilen døren.

• Løsne de to svarte stroppene som hindrer at døren åpnes for bredt. Stroppene ligger på den nedre delen av innsiden av døren. Lukk døren halvveis og løft stroppene fra innlegg på døren.

• Ta ut hengsel pinner skruene ligger i øvre og nedre utenfor hengsler, bruke en T-50 torx bit på en ratcheting skiftenøkkel.

• Løsne døren stroppen sin krok på kroppen av Jeep. Ikke la døråpningen åpne hele veien slik at speilet ikke skade lakken.

• Spør en venn til å ta av døren, som det er tung og kan bli uhåndterlig. Løft døren opp og over hengslene, løfte hengsel pinnen den forsiktig fra hengslene. Fjern døren og sett den til side på et trygt sted. Sett tilbake igjen hengsel pinnen i hengslet på døren så de er på plass når du skal sette døren. Du kan gjenta de samme trinnene på motsatt døren.

Tips og advarsler

  • Når du løfter døren, lene vinduskarmen mot skulderen å støtte vekten av døren i hendene.