Nnywellness.com

Hvordan å forsegle en sprakk plast Radiator


Hvordan å forsegle en sprakk plast Radiator

Plast radiatorer er laget av en nylon materiale som kan tåle ekstreme temperaturer og trykk. Hvis en plast radiator er skadet eller sprakk må repareres med et lignende materiale. Sprekker i plast radiatorer krever en nylon sveising materiale som kan stå opp til tilsvarende ekstrem temperatur og trykk, som vanlig fugemasse eller selvklebende vil til slutt bryte ned, gjør sprekken enda vanskeligere å reparere.

Instruksjoner

• Rengjør plast radiatoren med såpe og vann. Skrubbe radiator med en skure pute å fjerne skitt og debris. Vær spesielt oppmerksom på området sprakk.

• Skjær en V-form groove rundt sprakk området. Bruk en V not verktøyet eller spissen av sveiseren. Sporet kan smelte stangen å trenge gjennom og forsegle den skadede delen.

• Hold en varmepistol over sprekk å bløtgjøre plast. Når plasten blir glanset er det klar å bli lappet. Oppvarmet plast er mer formbare og enklere å lapp.

• Lapp den skadede delen med en nylon sveising stang og en airless plast sveiser. Arbeid på en tomme gangen. Hold spissen på sveiser til nylon sveisetråd. Stangen tar på fargen på radiator plast som danner en lufttett forsegling. Fortsette sveising før du har lappet hele sprekk.

• Glatt lappet materialet med spissen av sveiser å gjøre en jevn lapp.