Nnywellness.com

Hvordan endre en oksygen Sensor i en 1996 Jeep Cherokee


Hvordan endre en oksygen Sensor i en 1996 Jeep Cherokee

Oksygen sensoren din 1996 Jeep Cherokee bidrar til å regulere drivstofforbruk og utslipp. Sensoren er koblet inn i eksos manifold og overvåker oksygenmetning i lastebilens eksos. Cherokees datamaskin justerer drivstoff-og-luft-blandingen forbrenning i motoren basert på oksygenmetning. Dersom lastebilen begynner å brenne en merkbart større mengde drivstoff sammenlignet sin normale drivstofforbruket, kjøpe en erstatning oksygen sensor fra en auto deler lagre og endre det hjemme.

Instruksjoner

• Løft foran Cherokee med en jack til det sitter høyt nok til å passe jack står under den støtte. Stedet jack står under ramme skinner like bak forhjulene. Senk Cherokee slik at den hviler sikkert på jack står.

• Koble tilkoblingen fra oksygen sensor. Fjerne sensoren med en fastnøkkel eller oksygen sensor socket knyttet til en skralle.

• Spre et tynt lag av anti-gripe sammensatte på trådene av den nye sensoren. Får ikke anti-gripe sammensatte på sensoren hodet. Tråd det på plass for hånd. Stram sensoren med en skiftenøkkel eller socket og ratchet.

• Koble ledninger sele forbindelsen ved å trykke seg sammen til det klikker. Løfte lastebilen med jack før du kan fjerne jack står. Gå tilbake bilen til bakken.