Nnywellness.com

Hvordan å designe en bil maling jobb


Hvordan å designe en bil maling jobb

"Kroppen farge er der vi kan legemliggjøre våre bildet. Vi kan bildet vår drøm enkelt,"i henhold til Ayaka farten, bil farge design spesialist. Utforme utvendig maling jobben på en bil lar eieren å fullstendig tilpasse og tilpasse bildet hun prosjekter gjennom sin bilens maling jobb. Det er et uendelig antall design og fargekombinasjoner som kan males på en bil. Det er liten grunn til å ha en bil med en maling jobb som er en eksakt kopi av en annen.

Instruksjoner

• Fargebilder av biler med maling jobber som du liker. Du kan også samle bilder av kjøretøy, inkludert lastebiler eller motorsykler, med tilpasset maling jobber som du liker. Ta bilder på bilen viser og søke på Internett etter car club gallery bilder.

• Ordne alle bildene i en notatblokk. Forskning faktiske malingen farger som ble brukt og bestille fargeprøver av maling hvis tilgjengelig.

• Skisse bilen på et ark eller ta et digitalt bilde av kjøretøyet. Belaste denne image i en datamaskin.

• Åpne bildet i foto-redigering eller tegneprogram, eller laste opp et bilde som ligner i form til bilens kroppen i en online bil tilpasning program som skaper en tur eller Nascar Maling Booth.

• Teste ut forskjellige design og maling fargekombinasjoner som du lagret i notatblokken i programmet for computer program eller bil tilpasning på bilen. Mens arbeider i fotoredigeringsprogram eller tegneprogram, bare bruk den frie form Velg verktøyet i paint eller merket verktøyet i Photoshop for å skissere utformingen eller kopiere fargen og lime det på bildet av bilen. Skriv ut eller hånd skisse din favoritt tegning.

• Ta kontakt med en autobody lakk profesjonell om maling jobben du har laget. Noen fagfolk vil opprette maling jobben digitalt før du har malt at maling jobben er perfekt. Eller bestille Fargeprøver og male et eksempel på noen metall eller en modell selv-teste den i forskjellige utendørs belysning eller vise belysning, før du skriver til maling jobb.