Nnywellness.com

Hvordan selge brukte biler for profitt


Selge en bil kan være vanskelig med økonomien i nåværende tilstand. Men hvis du appellerer til en kjøper interesser, er det en høyere sjanse for et salg, samt en større fortjenestemargin. Det er mange alternativer for selger bruktbiler inkludert privat selger og starte en salg bedrift. Les på å lære å selge brukt kort for profitt.

Instruksjoner

• Rengjøre bilen inne og ute. Kontroller at det er ingen søppel eller skitt i gulvet, og vakuum teppet grundig. La interiør luften ut for et par timer ved å rulle ned alle vinduer. Bruk en air freshener å gi en fin duft i interiør, som kjøper vil merke dvelende lukter. Rengjør alle vinduer og speil, samt setetrekk og gulvmatter. En ren bil er mer tilbøyelige til å bli kjøpt.

• Kontroller den interne driften av bilen hvis du er mekanisk tilbøyelig. Hvis du ikke, ta bilen til en lokal mekaniker og få dem gjøre en gang på den for deg. Dette består av avmerker væsker, lekkasjer, klimaanlegget nivåer, bremser og pads, rotorer, dekk og Datamaskinskanning. Dette vil fortelle deg alle reparasjoner som må gjøres slik at du kan justere Prisantydning tilsvarende. Hvis du ønsker å spørre mer for bilen, kan du fikse disse reparasjonene nå og holde kvitteringer for arbeidet til å vise potensielle kjøperen.

• Finn bilens merke, modell og år i Kelly Blue Book. Dette vil gi deg en idé om hvor mye din bil er verdt i ulike forhold. Hvis det er en nyere modell, vil boken fortelle deg hvor mye kjøpers er villig til å betale for denne bilen. Dette gir deg et utgangspunkt for din Prisantydning. Husk hvor mye du betalte for bilen da du først kjøpte den. Du vil ikke få ut av det hva du betalt hvis du kjøpte den nye. Men du kan hente inn noen av pengene dine ved å spørre mer enn blå bokført verdi. Legge til beløpet du har betalt for reparasjoner, sammen med en nominell 15 prosent til Blue Book spør pris. Dette vil gi deg en anstendig avkastning på salg.

• Kontakt din lokale avis på telefon og plassere en annonse i delen For Sale vil annonsene. Det er ditt valg om hvor lenge du kjøre denne annonsen, men prøv å få det i en søndagsutgave, som dette har det største antallet annonser og flere seere enn en annen dag. Dette vil koste et lavt gebyr avhengig av antall ord og annonsetypen du velger. En grunnleggende annonse går vanligvis for hvor som helst mellom $30 og $50, avhengig av papirets retningslinjer for annonsering.

• Også ringe Thrifty nikkel. Annonsene er fritt til å plassere i delen For salg for biler, men de ber en prosent av den endelige prisen som bilen ble solgt for. Annonsen vil være grunnleggende for ingen kostnad delen, men hvis du gir grunnleggende informasjon om bilen, får du mer enn sannsynlig flere treff fra det enn du ville lokalavisen.

• Ring din lokale auto auksjonen å spørre om avgifter vurdert for å bilen auksjonen. Noen auksjoner tillater ikke private selgere inn kjøretøy, så det er alltid best å ringe videre. Avgiften, da belastes, skyldes før bilen kan plasseres i auksjonen linjen. De fleste auksjonene foregå på onsdager, så for å komme inn neste kjører auksjonen, kontakt på fredag før du vil angi.

• Plass til salgs skilt i vinduet av bilen der det kan lett bli sett av forbipasserende. Inkluder telefonnummeret og navnet så interesserte kan kontakte deg planlegge en tid til å prøvekjøre bilen. Parkere bilen nær et travelt veikryss hvis mulig. Mange lokale butikker vil tillate deg å bruke en del av parkeringsplassen hvis du lar lederen vet hvor lenge du ønsker å bruke denne plassen. De kan gi deg en tidsbegrensning, da bør du finne en annen mye når den tiden er oppe.

• Hvis bilen ikke selger innen en måned for din parkere den i offentlige, kan du prøve et annet sted med mer trafikk. Du kan alltid legge annonsene med rive opplysningene på boards inne din matbutikk. Krogers, Meijers og Wal-Mart disse styrene lagt inn hovedinngangen på en vegg. De er gratis for publikum å legge på, og mange mennesker ser på disse hver dag. Lykke til med å selge din bruktbil.

Tips og advarsler

  • Staten kan ha begrensninger på privat salg, så husk å sjekke med din lokale fylket kontorist kontor for mer presis informasjon om lokasjonen. Du kan ikke belaste mva hvis du ikke er en virksomhet med lisens. Husk å gå med kjøperen av kjøretøyet å få bilen overført til navnet umiddelbart. Du ønsker ikke noen kjører en bil i ditt navn, i tilfelle de skulle ha en ulykke. Dette sikrer også at forsikring er plassert på kjøretøyet, som mange stater krever forsikring er en forutsetning for overføring.