Nnywellness.com

Hvor å heis kjøleskap i en Pickup lastebil


Hvor å heis kjøleskap i en Pickup lastebil

Flytte tunge objekter gir mange muligheter for skade og fare. Kjøleskap er spesielt vanskelig å flytte fordi de er store, tunge og vanskelig å bære som følge av deres ujevn vektfordeling. Før du legger et kjøleskap, kontroller at dørene er ordentlig lukket, og bruk tau eller tape for å sikre de ikke svinges. Nøkkelen til å legge kjøleskap i en pickup lastebil er å flytte sakte og forsiktig, slik at du unngå skade deg selv, kjøleskapet eller lastebil.

Instruksjoner

• Forberede kjøleskapet transport ved å fjerne noen hyller og sørge for at dørene er ordentlig lukket. Du kan sette et håndkle mellom dør og hovedrom og sikre håndkle på plass med tape. Dette vil opprette en liten sprekk der luften kan sirkulere, men din bånd eller tau vil hindre døren fra svingende åpen.

• Fastsatt kjøleskapet ved siden av sengen av bilen og åpne lastebilens bakluke.

• Plasser tepper eller polstring på sengen av lastebilen, som vil bidra til å forhindre avlysning.

• Løft kjøleskapet ved bøyd over av og løfte med bena. Løft aldri med ryggen, fordi dette kan skade ryggmuskulaturen. Krangel ned og skubb oppover med bena, slik at bena for å gjøre arbeidet. Generelt, vil det trolig ta minst to personer til å løfte kjøleskap.

• Push kjøleskapet på baksiden av lastebilen, kontroller at den er sikker og vil ikke skyve rundt. Du kan plassere andre objekter rundt eller sikre det med tauet. Uansett, du kjøleskapet skal være trygt på plass.