Nnywellness.com

Hvordan å fortelle hvis din TV er verdt å reparere


Noen ganger, enten på grunn av misbruk eller bare alder, bryte TV ned. Avhengig av skaden gjort og alder og type TV, kan det ikke være verdt din tid å prøve å få det reparert. Finne ut om å få TV reparert er en ganske enkel oppgave.

Instruksjoner

• Først, vurdere skaden gjort til TV. Hvis du kan se skaden, hvor alvorlig er det? For eksempel hvis skjermen er sprukket eller har et hull i den, dette kan være en kostbar reparasjon og du sannsynligvis vil vurdere å kjøpe en ny TV. Hvis du ikke ser skaden, finne ut hvordan skaden påvirker TV. Dette kan hjelpe deg å finne ut hva problemet er. Problemer som pleier å være verdt å reparere med skade på fjernkontrollen, skade knappene foran TV, mottaksproblemer og input problemer, slik som løs eller ødelagt.

• Vurdere alder og stil på TV. Hvis det er mer enn åtte år gammel, det er sannsynligvis ikke verdt å reparere, som normal slitasje sannsynligvis forårsaket det å bryte ned. Likeledes, hvis det ikke er en flatskjerm-TV, kan det være mer fornuftig å bare kjøpe en ny eller brukt TV siden reparere en CRT-TV er veldig dyrt disse dager.

• Hvis du fortsatt ønsker å forfølge fikse TV, ringe et lokalt verksted for TV og beskriver skaden. Det kunne vurdere reparasjonskostnader på telefonen, gir deg et tilbud. Hvis du ikke kan beskrive skaden, bringe TV til butikken og har personalet gi deg en gratis vurdering og et sitat.

• Sammenligne tilbud som fulgte med TV-prisene. Du kan sjekke ukentlige løpesedler elektronikkbutikker eller Internett for å avgjøre hvordan kostnadseffektivt det ville være å få TV reparert i motsetning til kjøpe en ny TV. Du kan også vurdere å bruke en ressurs som Craigslist, eBay eller for å kjøpe en brukt TV. Denne måten du kunne få en fungerende produkt for en brøkdel av prisen.

Tips og advarsler

  • Sjekk din TV-fjernkontroll slik at batteriene er ladet og at fjernkontrollen virker som den skal. Hvis det er feil, kan dette hjelpe deg unngå å betale for en TV reparasjon helt. Pass på at TVen er koblet til. Pass TVen er koblet til kabeluttak og at begge ender av koaksialkabelen er skrudd i stramt. Slå TVen av i fem minutter, la det makt ned. Prøv å slå på igjen.