Nnywellness.com

Hvordan laster jeg ned Android Apps?


Hvordan laster jeg ned Android Apps?

Den enkleste måten å laste ned Android apps på de fleste enheter er å bruke spille butikken, Googles offisielle Android marketplace som kontinuerlig legger til nye titler til hundretusener allerede tilgjengelig. På Kindle-enheter, Amazon App Store tilbyr et mindre app utvalg, men alternativ markeder som 1Mobil markedet og Mobogenie inneholder flere valg.

Synkronisering Apps med Google lek

Når du laster ned apps fra Store spill, er de lagret i skyen og tilgjengelig på alle enheter, slik at du aldri trenger å bekymre seg. Spille butikken kommer med mest Android smartphones og tabletter, bortsett fra Amazon enheter, som ikke støtter innebygd Google-tjenester. Siden Google synkroniserer en liste over nedlastede programmer med kontoen, kan du laste ned apps fra en datamaskin eller Android-enhet med spille butikken. For å koble kontoen til enheten, trykk "Innstillinger", "Står" og "Add Account," og velge "Google" og "Eksisterende." Synkronisere en app med denne kontoen, åpne spille Store, velge en app og trykk deretter "Install". For å finne programmer i Store spill, bla kategoriene som vises på hovedskjermen eller trykk "Søk" og angi en app navn, kategori eller type. For eksempel angi "File Explorer" til å søke etter filen manager apps.

Bruke en alternativ markedsplass

Andre app butikker laste ned programmer på samme måte som spill butikken, men de synkronisere ikke med Google-kontoen. For å installere 1Mobil markedet eller Mobogenie, Aktiver alternativ nedlastinger ved å trykke "Innstillinger," velge "Sikkerhet" og slå på "Ukjente kilder." Kindle-enheter, velg "Enhet" i stedet for "Security". Fra spille butikken eller Amazon App Store, installere en fil manager app, så besøk 1Mobil markedet eller Mobogenie for å laste ned installasjonsfilen (lenker i ressurser). Åpne Filutforsker og velg "Nedlastinger" eller en mappe med lignende navn, trykk 1Mobil markedet Mobogenie APK filen eller installere app. bruke disse app markedsplasser installere apps bare til den lokale enheten.