Nnywellness.com

Slik bruker Canon Speedlite 580EX Flash


Slik bruker Canon Speedlite 580EX Flash

580EX Speedlite var Canons top-of-the-line eksterne kamerablitsen da den ble introdusert. Det ble erstattet av 580 EX II i 2007. Knyttet til noen av Canons digitale speilrefleks (DSLR) kameraer, kan Speedlite brukes i en helautomatisk innstilling slik at den vil kommunisere med kameraet til å bestemme den beste mulige eksponeringen. Du kan også bruke Canon 580EX Speedlite i full manuell modus gir deg full kontroll over flash-operasjonen.

Instruksjoner

• Slå av kameraet og Speedlite, lysbilde Speedlite på DSLR kameraets blitssko, og lås Speedlite på plass ved å låse ringen.

• Slå på kameraet og 580EX Speedlite. Velg et av de automatiske eksponering modusene på kameraet. Trykke på "Mode"-knappen på baksiden av speedlite til "ETTL" i LCDskjermen. ETTL står for Evaluerende gjennom Lens. I denne modusen vil speedlite kommunisere med kameraet til å velge den mest passende lukkerhastigheten, objektiv blenderåpning og power output fra speedlite for beste eksponering.

• Trykk av 580EX Speedlite flash hodet å vippe flash hodet mot taket. 580EX Speedlite bevegelige flash hodet kan skråstilt mot taket å lage mykere lyset og rotert hvis du bruker kameraet i vertikal posisjon. Sprette lyset av taket skaper en mer naturlig-ser lys på motivet.

• Hold kameraet til øyet, trykk utløseren halvveis ned å aktivere kameraet og se etter en diagonal lyn i søkeren; Dette ikonet angir at flash er klar til brann.

• Justere sammensetningen av bildet i søkeren, og deretter trykker på utløseren slipper resten av veien å ta bildet.