Nnywellness.com

Problemer med bilen bremser


Reparere bilens bremsesystem regnes ofte som en vanskelig prosess. Men kommer den største utfordringen ofte fra diagnostisere problemet. Det er bare når kilden til problemet kan identifiseres som det kan løses. Den raskeste måten å identifisere kilden til bilens bremser problemet eller minst eliminere noen av de mulige problemene, det å avgjøre hva bremsene gjør eller ikke gjør når bilen drives.

Pedal går gulvet

Bilens bremsesystem er basert på hydraulisk trykk. Når bilens gasspedalen kan lett bli deprimert gulvet, ligger problemet sannsynligvis med hydraulikk. Det vanligste problemet er en tilstrekkelig mengde bremsevæske i brems væske reservoaret. Hvis reservoaret er full av bremsevæske, er problemet trolig at det er luft i bremseslanger. Hydrauliske trykket kan også gå tapt hvis en eller flere hjulet sylindere lekke væske, bremseslanger er slitt løs eller master sylinder lekkasjer.

Squealing bremser

Squealing bremsene er muligens de fleste vanlig problem med bilen bremser. Squealing lyden genereres nesten alltid et problem med en brems sko eller en skadet tromme. Bremseskoene bruke flere forskjellige kilder til å holde dem på plass. Angiveri ofte resultater hvis skoen beholde vår eller retur våren er enten ødelagt eller svak. Bremseskoene kan også produsere en squealing lyd hvis sko blitt forvrengt, som vanligvis skjer hvis brems skoen har blitt brukt for lenge. En ødelagt bremse tromme også produsere en squealing lyd hvis for mye bremsestøv har akkumulert inne i trommelen eller trommelen er ut-av-runde (ikke lenger tro mot sin opprinnelige sirkulær form). En squealing lyd som kommer fra biler med skivebremser kan noen ganger spores til rotoren. Hvis bilen drives med sterkt slitt bremseklosser, får rotoren varmt nok til å fordreie, resulterer i squealing lyden når bremsene. Noen biler er utstyrt med semi metallisk bremseklosser. Selv om denne typen bremsekloss vanligvis varer lenger, de naturlig produserer en mindre mengde angiveri, spesielt hvis bremsene er kaldt, som i morgentimene. Mindre vanlige kilder til brems angiveri omfatter glaserte eller mettet brems slimhinnen eller brems fôr som er feil for bestemt bilen.

Dra bremser

Bremsene er sa å "slepe" når de delvis delta uten gasspedalen blir deprimert. Dette er ikke å si at bilens bremser har frosset, men bare som bremser forårsaker en liten motstand, som kan nesten alltid bli lagt merke til av sjåføren. Skyldige kan nesten alltid spores en justering problem eller noe så enkelt som enten glemme å frigjøre på parkeringsbremsen eller en parkeringsbrems kabel som trenger justering. Andre årsaker inkluderer svak eller brutt tilbake våren, bremsevæske som er forurenset med vann, eller en defekt proportioning ventil.

Brems skravling

Brems skravling refererer til en tilstand som, når gasspedalen er deprimert, fører bilen å pulsere. Problemet blir merkbart verre jo hardere gasspedalen er deprimert. Brems skravling er vanligvis forårsaket av enten en ut-av-runde drum eller forvrengt bremseskoene. En løs eller bøyde støtteplaten kan også forårsake problemet, kan forurenset brems fôr. Det bemerkes imidlertid at brems skravling kan også oppstå fra ut-av-balanse hjul.

Brems Fade

Brems visne er en tilstand som beskriver bremser som mister delvis effektiviteten ved høye hastigheter. Dette betyr ikke at bremsene ikke fungere i det hele tatt, men bare at bremsene ikke er så effektiv ved høye hastigheter som de er ved lave hastigheter. Brems visne er vanligvis føre overopphetet Bremsetromler eller bruke en feil type bremsevæske, betyr at væsken har et lavt kokepunkt.