Nnywellness.com

Hvordan overføre Alltel telefonnummeret til en ny telefon


Hvordan overføre Alltel telefonnummeret til en ny telefon

Det er en rekke årsaker kan du vurdere bytte mobiltelefon selskaper kan du ta telefonnummeret med deg til neste tjenesteleverandøren. Du kan ta mobilnummeret ditt Alltel med deg til din nye leverandør med bare noen få enkle trinn. De som ønsker for å bytte fra Alltel bør imidlertid oppmerksom på at Alltel er nå fra hverandre av Verizon Wireless nettverket.

Instruksjoner

Hvordan overføre Alltel nummeret til en ny tjenesteleverandør

• Kontakt leverandøren av nye. Det vil starte prosessen for deg ved å få nummeret ditt byttet fra gamle transportøren. For å starte denne prosessen, bekreft din identitet med den nye leverandøren. Gi så mye informasjon som mulig, for eksempel en gammel Alltel mobiltelefon regningen, for å sikre en jevn prosess.

• Bestemme kostnadene. Spørre om nøyaktig kostnadene forbundet med å holde ditt gamle nummer slik at du er klar over den totale kostnaden for denne tjenesten. Nye tjenesteleverandøren kan belaste deg en avgift for å beholde gamle Alltel/Verizon telefonnummeret.

• Gjennom din kontrakt forpliktelser. Kontroller datoen kontrakten med Alltel/Verizon utløper. Alltel / Verizon kostnader $200 for kunder å avslutte sine kontrakter tidlig, og du kan ende opp med å betale mer enn du forhandlet for når dette beløpet til porting avgifter nye selskapet kan kreve.

• Bestemme om vil det være nødvendig å kjøpe en ny telefon. Noen selskaper støtter ikke telefonen du bruker med Alltel/Verizon. Mens noen selskaper bare krever at du setter inn deres SIM-kort i telefonen, andre ikke benytte SIM-kort. Slik kan du bli pålagt å kjøpe en ny telefon med nye operatør.

Tips og advarsler

  • Når du overfører ditt, din talepostmeldinger lagret på Alltel/Verizon nettverket ikke kan overføres til det nye. Det er derfor viktig at du lytter til alle talemeldinger før selskaper, selv om du skal holde ditt.