Nnywellness.com

1995 Jeep problemer med kodelisten


1995 Jeep problemer med kodelisten

Første Jeep var Willys MA, en hær angitt kjøretøy som var lette og hadde firehjulstrekk. Den stål Willy stasjonsvognen i 1950 kom deretter exemplifying selskapets levetid og omdømme. 1995 Jeep er et eksempel på en bil med holdbarhet. Det kan imidlertid tjenesten regelmessig. Visse koder vil hjelpe deg å identifisere problemer.

Tenningen

Når det er et problem med tenningen av 1995 Jeep, vises koden 11.

Mange problemer

Hvis 1995 Jeep har problemer med manifold absolutt trykk (kart) sensor vakuum, vises koden 13. Men hvis kartet elektrisk sensoren er problemer, vil så du se koden 14.

Andre Sensor-problemer

1995 Jeep har flere sensorer, med koder som identifiserer problemer med dem. For krets eller avstand krets er koden 15. For sensoren angir er at temperaturen på motoren som kjører også kult, koden er 17. For oksygen eller krets sensoren er koden 21. Temperaturen på kjølevæsken er koden 22. For MAT eller manifold lufttemperatur er koden 23. For TPS eller sensor for gass er koden 24.

Batteri problemer

Tre batteri problemer kan bli identifisert av koder. Koden for batteritemperaturen er 44. Når batteriet ikke produserer nok spenning, er koden 47. Når batteriet produserer mye spenning, er koden 46.

Oksygen problemer

Når oksygen sensoren registrerer mye oksygen i blandingen av drivstoff og oksygen, er koden 52. Hvis det er for lite, er koden 51.

Kontroller feil

Når motoren interne kontrolleren registrerer en feil, er koden 53.

Distributer feil

Hvis det er en pickup i Distributør sync, er koden 54.

Slutten av koden

Hvis en slutten av koden produksjon skjer, registrerer koden 55.

Emmissions påminnelse

Når det er tid til å gjøre utslipp vedlikehold, registrerer koden 62.

Controller Failure

Kontroller feil registrerer koden 63.