Nnywellness.com

Hvordan å montere en Olevia LCD


Montering Olevia LCD-TV på veggen gir rommet et moderne utseende og ekstra plass ved å eliminere underholdningssenter. Lydene oppgaven mye vanskeligere enn det egentlig er. Du kan fullføre montering med felles husholdning verktøy og tar det steg for steg, er det en rekke enkle oppgaver. Du kan vise Olevia LCD på veggen i bare en time av din tid.

Instruksjoner

• Bruke en stud finder til å finne plasseringen av to loddrette stenderne. Etter å finne stenderne, merke plassering på veggen med en blyant, så du kan enkelt fortelle hvor stenderne er uten å bruke stud finder igjen. Olevia TV varierer i vekt og starter på 30 lbs., så de er for tung for gips å støtte alene uten en stud.

• Hold monteringsplaten mot veggen og stramme en lag bolt gjennom hvert montering hull i veggen med en skiftenøkkel. Lag bolter følger med veggfestet.

• Plasser TV braketten mot baksiden av TVEN. Olevia TV VESA-kompatibel, så linje VESA hullene av braketten med VESA hullene på TV. Koble braketten til TV ved å sette inn VESA skruene gjennom braketten til baksiden av TVEN. Stram VESA skruene med en Phillips-skrutrekker.

• Løft TV og ta det til veggmontert monteringsplaten. Plasser TVEN slik braketten passer inn tilkoblinger på veggen plate. Sikkerhetsskrue gjennom braketten inn veggen plate og stramme med en stjerneskrutrekker. Med Olevia TV dimensjoner fra 34,9-av-25.8-av-9.6 tommer, trenger du en venn å holde TV for deg mens du sikre tilkoblinger.