Nnywellness.com

Hva er årsakene til forstyrrelser i TV Video?


Hva er årsakene til forstyrrelser i TV Video?

TV er en grunnpilar i mange amerikanske hjem. Være at siden det kan, TV-apparater er ikke perfekt, og en av de mest frustrerende problemene du kan ha med TVEN er forstyrrelser rote opp bildet. Årsakene for mulig forstyrrelser er mange, men den gode nyheten er, at de vanligste årsakene til video forstyrrelser er ganske enkle reparasjoner.

Feil tilkobling

En av de vanligste årsakene til video innblanding i TV er upassende eller dårlig tilkoblede kabler. De fleste TVene er utformet for å ha rikelig med enheter koblet til dem, for eksempel kabelbokser, DVD-spillere, spillkonsoller og lydanlegg. Kontroller kablene ved start ved å koble alt koblet til TVEN, foruten strømkilden. Koble ting tilbake i en etter en å se hvis du kan finne problemet på denne måten. Dette tillater deg å nøye ta hensyn til hvor du kobler hver tilleggsutstyr, gjør at de er der de skal og plugget i fast også. Hvis du oppdager at problemet oppstår på koble til en bestemt enhet, vet du problemet sannsynligvis stammer fra enheten.

Antenne problemer

Mens de fleste har gjort overgangen fra analoge til digitale signaler, er noen fortsatt nødvendig for å bruke antenner eller antenner signaler i områder uten mye signal. Ofte, ha radiobølger, mikrobølgeovn, og selv, vær kan en effekt på bildekvalitet. Den beste, raskeste og enkleste måten å løse disse problemene er å justere antenner eller antenner. Noen ganger, visse stillinger hente bestemte kanaler bedre enn de plukke opp andre, så sjekk flere kanaler for problemet. Flytte antenner eller antenner i forskjellige posisjoner og har noen foran TV for å fortelle deg når du har funnet den beste posisjonen.

Kabel-/ tekniske problemer

Noen ganger kan du spore årsaken av problemet til et kabel- eller tekniske problemer. Det er tider når kabel eller satellitt-selskapene møter problemer som kan forårsake en senket bildekvalitet eller ikke noe bilde i det hele tatt. Enkelte selskaper har en automatisk melding som vises på skjermen når noe er galt. Hvis ikke, hvis du har det samme problemet med andre enheter ved å slå på et spill eller DVD-spilleren med media inne. Hvis det viser seg problemet er med din kabel- eller satellittsignal, ringe leverandøren og selskapet kan enten hjelpe deg med å løse problemet eller fortelle deg når det forventer å løse problemet.