Nnywellness.com

Hvordan fjerne serpentin beltet fra en 1999 Ford Zx2


Hvordan fjerne serpentin beltet fra en 1999 Ford Zx2

Forhjulsdrevne biler presentere noen utfordringer når du arbeider med motorer. Når det gjelder tid til å fjerne serpentin beltet fra en 1999 Ford Escort ZX2, vil du raskt oppdage denne oppgaven er ikke så lett bytte et belte på et bak-hjulet stasjonen kjøretøy. Forsiden av motoren er faktisk mot høyre side av bilen og tilbyr liten plass å nå i når du utfører arbeid. Vær forberedt på å angripe denne jobben fra over og under å oppnå målet ditt.

Instruksjoner

• Løsne det lug vanskelige problemer på høyre forhjul. Bruk gulvet jack for å heve høyre forstk høyt nok å oppbacking den opp på en jack står og deretter flytte gulvet jack ut av veien.

• Fjern høyre lug vanskelige problemer og hjul.

• Gå inn gjennom hjulet godt og sette den serpentine belte strammer verktøyet på belte strammer. Flytte den strammer skivene av beltet med verktøyet strammer og deretter fjerne beltet fra strammer skivene banen for hånd. Slipp trykket på verktøyet strammer og fjerne verktøyet fra strammer.

• Trekk beltet av de andre trinser. Avhengig av maskinen konfigurasjonen og tilbehør må du veksle fjerner den fra under og over, går gjennom hjulet godt og motor bay.

• Se belte ruting diagrammet og installere det nye beltet i baksiden av hvordan du fjernet den gamle løsningen, lagre den strammer skivene siste.

• Sett verktøyet strammer tilbake på strammer og flytte den strammer skivene til side som du plasserer beltet tilbake over den strammer skivene. Fjerne verktøyet strammer.

• Installere hjulet og lug vanskelige problemer, lavere ZX2 av jack stativet og stramme det lug vanskelige problemer sikkert. Start motoren og se beltet for å sørge for at det distribuerer riktig før du kjører.