Nnywellness.com

Hvordan installere Distributør Cap for 1991 Honda Accord


Distributør hetten er dekselet som beskytter Distributør og gir et sted for hver tennpluggen ledningen kommer fra hver tennpluggen i sylindere. Distributøren spinner under cap, sende en bolt av elektrisitet til hvert punkt på cap distributør. Elektrisitet deretter reiser gjennom ledningene til av tennpluggene. I 1991-samsvar distributør er en rund form og har fire plasser for tennpluggen ledninger, siden den kom med en standard firesylindret motor.

Instruksjoner

• Forberede den gamle Distributør cap fjerning ved å koble den 2-P og 8-P-kontakten koblet til den. Koble de to slangene skal forhånd membranen hvis din Honda Accord bruker en forgasser i stedet for drivstoff injeksjon. Løsne de tre hold ned boltene på Distributør cap, forlate tennpluggen ledningene plugget inn i den.

• Pels O-ring fra ny distributør hetten med motorolje bruke fingeren. Dette er gjort slik at ringen går i jevnt og ikke rive fra friksjon.

• Ta gamle Distributør hetten av topplokk, og skyv den nye Distributør cap på i stedet. Kontroller at tre hold ned bolter er stilt opp med sine respektive hull.

• Trekk ut tennpluggen ledningene fra gamle Distributør hetten, og koble dem til den nye Distributør cap bruker samme posisjon. Hvis din ledningene er allerede frakoblet, koble ledningen kommer fra sylinder 1 i stedet merket med en "A" på Distributør cap. Derfra fortsetter du klokken koble ledningene fra sylindere 3, 4 og 2 i den rekkefølgen.

• Hold ned boltene og koble 2-P og 8-P kontaktene Distributør cap. Kontroller at de to vakuum slangene skal forhånd membranen er også koblet til fullføre installasjonen. Hvis du vil, kan du teste og justere timingen av motoren før stramme den hold ned bolter på Distributør cap.