Nnywellness.com

Feilsøking Magnavox projeksjon TV


Ingen strøm

En makt kirurg i ditt hjem og elektriske systemet kan forårsake Magnavox projeksjon TV for å slå av automatisk. Dette gjøres for å beskytte TV komponentene fra shorting ut. Koble TV og la det frakoblet i minst et minutt, og plugg den inn igjen og prøver å slå den på. Det bør gjøre dette normalt.

Ingen kanal

Mange Magnavox projeksjon TV kan du legge til eller slette kanaler fra menyen. Dette hjelper deg å fokusere på kanaler du vil mens du surfer og kutte ut kanaler du aldri se. Hvis du har slettet en kanal og vil komme gang, kan du aktivere funksjonen kanal minne ved å trykke på "Meny"-knappen og flytte til innstillingen "Kanal kontroll", deretter trykke på "Meny"-knappen på nytt. Skriv tallene på kanalen du ønsker og trykk på "Play"-knappen (med pil som peker mot høyre). Trykk på "Menu"-knappen igjen for å lukke skjermbildet.

Ekstern problemer

Problemer med det Magnavox fjernkontroll er sjelden forbundet med TV. Fjernkontroller må være innenfor 20 til 25 fot av TV for å fungere. De trenger en klar siktlinje til fjernsensoren foran Magnavox - møbler eller DVD saker stablet foran sensorene blokkere det - og de trenger batterier til å fungere som de skal. I tillegg har Magnavox projeksjon TV fjernkontroller en "System Setting" knapp som lar deg bruke den for TVEN, Videospilleren, DVD og kabel systemet. Kontroller at eksterne er satt til TV-innstillingen før du prøver å bruke den.

Problemer med bilde

Hvis kablene ikke er ordentlig koblet til TVEN og andre komponenter i systemet, vises ikke bildet. Videre et uskarpt eller snø bilde er sannsynlig forårsaket av en feiljustert antenne og kan korrigeres ved å omdirigere det. Hvis du har en tilleggskomponent som en DVDspiller, TV må være innstilt til riktig sett med uttak i ryggen: Trykk på "Meny", manøvrere med alternativet "Egenskaper", så trykk «Menu» igjen. Velg kontakten kontakten fra listen tilsvarer komponenten du vil spille.

Til slutt, hvis det er en svart boks skjule en del av skjermen, er det sannsynligvis alternativet lukket teksting. Du kan slå den av ved å trykke på "Meny" knapp, manøvrering med alternativet "Egenskaper" og trykke på "meny" knappen igjen. Manøvrere med alternativet "Teksting", trykk "Meny" og sjekk innstillingen merket "Alltid av." Som bør føre boksen å forsvinne.