Nnywellness.com

Hvordan erstatte timingen belte i 1987 BMW 325


BMW E30 var en rekke kompakt ledende biler produsert fra 1982 til 1994, inkludert 325. Den vanligste motoren i 1987 325 var en sekssylindrede 2.7-liters motor med én overliggende kamaksel. Veivakselen i denne modellen kjører kamakselen med en timing belte, som gjør mindre støy enn en timing kjede. BMW anbefaler utskifting av Registerreim i en 1987 325 etter mer enn fire år.

Instruksjoner

• Fjern kabelen fra negative batteriet terminalen med en socket skiftenøkkel. Koble cap, rotor, innercover og segl distributør. Fjerne festebolter for Distributør vakt plate og fjerne vakt platen.

• Slå veivakselen med klokken slik at pilen kamaksel drivhjul justert med timing merke på topplokk. Avløp radiatoren og koble den med en socket skiftenøkkel.

• Koble sprut vakt under motoren. Koble kilereimene for Dynamo, servostyring motor og klimaanlegg. Fjerne montering bolten for den Veivaksel skivene med en socket skiftenøkkel og koble den Veivaksel skivene. Fjern vibrasjonsdemper.

• Fjern bolten på Veivaksel hub med en socket skiftenøkkel, koble Veivaksel huben med en gear avtrekker. Koble montering bolt og justere bolt på Dynamo braketten, og skyv braketten ut av veien. Koble topp døde midt senderen fra motoren.

• Koble bolten på lavere timing belte coveret med en socket skiftenøkkel, og ta dekselet. Ta ut boltene for valsen av timingen belte og trykk rullen mot timingen belte å lindre spenning på tidspunktet beltet. Stram øvre bolten for valsen av timing belte strammer å holde valsen på plass. Koble tidspunktet beltet fra sin trinser.

• Slå veivakselen justeres kamaksel timing merkene, om nødvendig. Installere nye timingen belte på Veivaksel drivhjul og fortsette i en mot klokken moten.

• Løsne øvre bolten for valsen av timing belte strammer plassere spenning på tidspunktet beltet. Slå veivakselen en full slå klokken og justere timing merkene igjen. Stram øvre roller bolten med en socket skiftenøkkel, så stramme lavere roller bolten.

• Erstatte lavere dekselet for timingen belte med en socket skiftenøkkel. Installere øverste døde midt senderen og Dynamo braketten. Koble Veivaksel huben og stram mutteren til mellom 281 og 309 fotpund med en momentnøkkel. Erstatte vibrasjonsdemper og Veivaksel skivene. Boltene for den Veivaksel skivene til 17 fotpund.

• Koble den vakt platen for distributøren en socket skiftenøkkel. Erstatt segl, rotor og cap for distributøren. Fest kilereimene tilbehør og splash skjold under motoren. Koble radiatoren og fyll den med kjølevæske.