Nnywellness.com

Fjerne en Honda Passport SUV Rack


Mange sport nye biler eller SUVer, utstyrt med en kofferthylle festet til taket. Fjerne stativet på en Honda Passport SUV er ikke bare relativt lett, det er også økonomisk fordi kutt ned på mengden drivstoff brukes av bilen, mindre vekt og mindre luftmotstand. Bare verktøyene som trengs er en skrutrekker og en Allen fastnøkkel.

Plast dekker

Undersiden av stativet har plastikk dekker det må fjernes først. Dekker er festet med bare et klipp på basen. For å fjerne utklippet, benyttes en skrutrekker til å lirke opp utklippet. Bare sette inn skrutrekkeren i siden av klippet og trykk ned på håndtaket forsiktig. Hvert hjørne vil ha et deksel. Gjenta den samme prosessen i hvert hjørne fjerne alle deksler.

Fjerne bolter

Det neste trinnet er å fjerne tre skruene som fester stativet på taket av bilen. Bolter ligger ved foten av stativet, og kan fjernes med bare en Allen fastnøkkel. Skiftenøkkelen er satt inn i hodet av bolter og slått til venstre for gratis bolter fra rack og kjøretøy. Mounts på bunnen fjernes enkelt når alle bolter er fjernet. Legge alle bitene til side i et trygt område. Stativet kan være reattached senere om nødvendig.

Sprosser

Det siste trinnet er å fjerne sprosser av stativet. Disse barer kan fjernes ved første løsne og deretter fjerne skruene som holder dem på plass. Skruene er plassert på toppen av sprosser og side armene på stativet. En spor skrutrekker til å løsne dette. Du deretter skyver sprosser ned eller fjerne dem fullstendig.