Nnywellness.com

Hvordan koble fra bilstereoen ledningsnett


Bilstereoanlegg er en av de mest oppgraderte funksjonene i alle kjøretøy. Det kan gjøres i komforten av din egen garasje med litt erfaring, tålmodighet og den rette kunnskapen. Det er viktig å være svært nøyaktig med de trekke ut og sette på bilen stereoplaten ledningsnett.

Instruksjoner

• Fjerne dash plate eller konsollen å avsløre hvordan stereo er koblet til bilen. Du må fjerne 2 holde skruer på bunnen av stereo. Plass disse på et trygt sted etter sjekke dem for stripping eller korrosjon. Hvis de er skadet, erstatte dem.

• Trekke stereo ut av dashbordet langt nok til å avsløre ledninger koblet til baksiden av stereo. Du vil se det er en ledningsnett. Dette er den samme som når du fjerner høyttalerne. Hvis du snu høyttaler, vil du se det er en ledningsnett festet til baksiden.

• Koble ledningsnettet fra baksiden av bilstereoen å fjerne det fra denne komponenten. Angi stereo sted rene og trygge så den ikke forstyrret eller brutt mens det venter på nytt. Gå tilbake til høyttaleren og unclip ledninger som er festet på baksiden av høyttaleren. Hvis det ikke kommer lett, vrikke det litt. Dra ikke for hardt eller brytes.

• Fjern metallet bur fra baksiden av høyttaleren, det kan være litt vanskelig som baksiden av en høyttaler er en stor magnet. Dette bør fjerne ledningsnett.