Nnywellness.com

Hvordan bygge en lastebil trelast Rack


Hvordan bygge en lastebil trelast Rack

Haling tømmer med en pickup lastebil kan være farlig. Overdimensjonerte laster oppstår når lange planker av trelast stikke ut av de pickup sengen. Men du kan bygge en lastebil trelast rack av lett-å-finner PVC rør for å løse dette problemet. Resultatet er en solid trelast rack som passer inn i sengen av din pickup.

Instruksjoner

• Måle lengden og bredden av lastebil seng og overføre målingene til papir. Mål avstanden i hjulet brønner lage en ramme som passer i brønnene. Ta den tredje dimensjonen av høyde i målinger. Når du bygger en lastebil trelast rack å utnytte plassen over kupeen av lastebilen, trelast stativet bør utvidet litt høyere enn taket av lastebilens cab.

• Klippe ut rammen inn 2 1/2 tommers PVC rør og ordne dem på bakken. Løst koble bitene med 90-graders PVC albue kontakter, men ikke lim dem sammen. Bunnen av rammen konstruert, legge til en støtte hver 26 tommer. Klippe ut rammen i segmenter og legge til en tre-veis T-kobling på disse pausene.

• Kuttet ut toppen av rammen inn 2 1/2 tommers PVC rør. Ordne det på bakken og deretter klippe ut rammen og sett samme støtte innredning med nederst i rammen. Kontroller beslag i de samme stedene øverst og nederst.

• Klippe stykker av 2 1/2 tommers PVC rør å passe inn i den øverste og nederste frame fitting for å opprette boksen rammen av trelast stativet utstyrt for en pickup. Når alle bitene passer sammen godt og rammen er firkantet, forsterke rammen med 2 tommers PVC rør.

• Mål og kutt lengder på 2 tommers PVC rør til å passe perfekt i hver inndeling 2 1/2 tommers PVC rør rammen. Disse brikkene er holdt i mot når rammen er limt sammen og ikke koble i endene. Måle, kuttet og passer 2-tommers brikkene før liming rammen sammen. Et stykke 2 tommers PVC rør bør kjøre gjennom rett T-beslag og ender på hver albuen på rammen. Mål og klipp 2 tommers rør passer tett inn 2 1/2-tommers søyler, også.

• Fest alle bitene i rammen sammen. Start ved å koble sidene av topp- og bunnrammer og deretter sette inn forsterkende røret etter T-kontaktene er sikker. Passer hjørnet montering rammen og deretter jobbe deg opp, sette inn 2 tommers rør i hvert 2 1/2-tommers ytre skallet til rammen er fullført.

• Skyv det inn i sengen av alle lastebil passer inn og sikker med tie-down stropper koblet til ankerpunktene i sengen på pickupen.

Tips og advarsler

  • Legg mer støtte når du forventer å bære tunge belastninger av trelast. 16 inches på-senter ville være sterk nok til å bære nesten alle belastningen som ville være trygt å bære uten rack.
  • Når lime den passende og rør sammen flytte raskt. PVC løsemiddelet arbeider raskt.
  • Alltid knytte ned stativet med uttrekkbar tie-down stropper koblet til lastebil seng ankerpunktene. Dette stativet er ikke ment å bli brukt uten er knyttet til lastebilen. Unnlatelse av å tie rack ned gjør stativet å velte når lastebilen blir hjørner på grunn av det høye tyngdepunktet.