Nnywellness.com

Utenlandsk bil verktøy


Utenlandsk bil verktøy

Bil verktøy utenlandske til USA er ofte like varianter av amerikanske verktøyet, med en viktig påminnelse: de bruke metriske mål. Det metriske systemet er en måling standard basert på konseptet av en mer moderne base 10 matte system, mens det keiserlige systemet av målinger har sin opprinnelse i gamle britiske imperiet standarden garderobeplass bortsett fra pund måling, derav navnet "imperial." Imperial systemet er også basert på konseptet av en base-12 matematisk system, en throwback til middelalderen tenkning. Noen utenlandsk bil verktøy kan også være egendefinerte fabrikkerte elementer bygget for oppgaven bestemte programmer knyttet til å opprettholde importerte biler.

Spesialverktøy for utenlandske biler

Spesialverktøy for utenlandske biler er vanligvis bygget rundt gjør en modell oppgaven mindre anstrengende på mekaniker. Et eksempel kan være en klønete plassert bolt på en vanskelig å nå området av motoren. Mens mekanikeren kunne vri og bøye for å komme bolten, kan han foretrekker å kjøpe en tilpasset verktøy for jobben, spesielt hvis han jobber med det merke kjøretøy flere ganger. Disse egendefinerte verktøy hjelper å forhindre at belastningsskader. Tyske og italienske biler har et rykte for disse vanskelig å manipulere deler, men noen bil, inkludert amerikanske domestics, kan behøve.

Metrisk verktøy for utenlandske biler

Verktøy som skiftenøkler, socket sett og måling enheter alle komme i metriske versjoner og er den internasjonale standarden for bilindustrien verktøy utenfor USA. Noen mekanikk velge for å ha begge settene med verktøy i sine butikker, mens andre gjøre på grunn med justerbar verktøy og bruk konverteringstabeller for å velge et passende imperial verktøy for en beregning montering, om de to standardene ikke alltid har matchende størrelser som er utskiftbare.

Metrisk konverteringsverktøy

Mekanikk interessert i å jobbe på metrisk konfigurerte import kan bruke tre typer beregning aids konvertere metriske målenheter informasjonen til formatet som de er mest komfortable. Den første og minst kostbare måten er å skrive ut en imperial-til-metrisk konverteringstabell og legge det sted fremtredende nær relevante verktøy. Mekanikerne kan også laste ned og installere spesialisert beregning-til-imperial konvertering programvare, som kan være tilgjengelig som gratis vare eller betalt programvare, med prisen i stor grad avhengig av antall funksjoner og slutten programmer av programmet. Mange maskinvare kjedebutikker tilbyr også spesialtilpassede beregning-til-imperial elektroniske kalkulatorer, som nøyaktigheten av PC konvertering programvare i en enklere form for feltbruk.