Nnywellness.com

Hvordan øke turboladet bilens hestekrefter


Installere en turbolader er en av de mest effektive måtene å betydelig øke hestekrefter i bilen. Imidlertid slutt alternativer for å øke hestekrefter i en bil ikke der. Det finnes en rekke ettermarkedet Ytelsesalternativer for turboladede biler som vil øke hestekrefter og dreiemoment når installert. Noen av disse delene er utformet for å erstatte fabrikken komponenter, mens andre er ment som kosttilskudd på bilen.

Instruksjoner

• Installere en ytelse ettermarkedet kald luftinntak for å erstatte bilen produsentens lager kald luftinntak. Ytelse ettermarkedet kald luftinntak, som er tilgjengelig fra en rekke produsenter, øke hestekrefter ved å tilby større mengder kjølig luft som strømmer inn i motoren. De er populære oppgraderinger på grunn av sin relativt lave priser og enkel installering. Det er noen ulemper å installere en ettermarkedet kald luftinntak, enn en svak økning i motorstøy.

• Installere en ytelse ettermarkedet eksosanlegget å erstatte bilen produsentens lager eksosanlegg. Eksos systemer øke hestekrefter ved å forbedre flyten av varm luft avslutter motor bukten. Dette kjøler motoren mer effektivt. Eksosanlegg er populære ettermarkedet oppgraderinger fordi de gir kjøretøy høyere, mer aggressiv motor notater. Men fordi ettermarkedet eksosanlegg øke CO2-utslipp, forhindrer noen bruken på street-drevne biler.

• Erstatt produsentens lager intercooler med en ytelse ettermarkedet intercooler. Intercooleren er ansvarlig for å ta i luften som brukes av turboladeren selv - levert en mer effektiv intercooler øker hestekrefter få av turboladeren. Intercooler oppgraderinger er vanligvis forbundet med turbolader oppgraderinger fordi erstatter bare intercooleren kan resultere i en flaskehalsen for ytelse hvis bilens turbolader ikke kan gjøre bruk av den forbedrede luftstrømmen.

• Erstatte produsentens lager turbolader med ytelse ettermarkedet turbolader. Dette er en dyr og utfordrende oppgradering, men det vil vanligvis gi størst økning i hestekraft av noen enkelt oppgradering som kan gjøres. Produsenten spesifikasjon turboladere er vanligvis ganske liten for å opprettholde høye drivstoff økonomien score og kjøretøy sikkerheten ratifisere. Mens installere ytelse ettermarkedet turbolader vil redusere disse fordelene, kan det drastisk forbedre hestekrefter i bilen ved å øke hastigheten som strømmer inn i motoren.