Nnywellness.com

Slik endrer du plugger i en 2007 Jeep frihet


Slik endrer du plugger i en 2007 Jeep frihet

Tennplugger i din Jeep frihet trenger å fungere eller motoren vil kjøre grove, økonomi vil forverres og motoren kan bli vanskelig å starte. Endre pluggene vil forbedre alle maskinene. Nye plugger er tilgjengelig fra Jeep forhandleren eller de fleste bildeler forhandlere. En tennpluggen kontakten gjør jobben går mye raskere og flere størrelser er tilgjengelig fra de fleste deler butikker å passe programmet. Ved hjelp av selgere i butikken kan du velge rette.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Jeep frihet og Finn negative batterikabelen. Løsne festeskruen på negative batteri kabelen end med en skiftenøkkel og fjerner kabelen fra batteriet. Isolere kabelen fra batteriet mens du arbeider.

• Finn tennpluggene på hver side av motoren, på siden av topplokket. Velg en tennpluggen med. Forstå tennpluggen wire boot og fjerne den ved å dra det rett ut som du vrir støvelen siden. Legge ledningen til side nå.

• Plasser tennpluggen socket over pluggen, en 3/8-tommers stasjon ratchet og slå tennpluggen mot klokken. Løfte pluggen socket av bar i topplokk, og forkaste gamle pluggen.

• Tråd en ny tennpluggen inn bar for hånd for å unngå kryss-threading og stram den med tennpluggen socket og ratchet. De fleste tennplugger kommer pre gapped nå så du ikke trenger å justere gapet på de nye pluggene. Legg en liten dråpe dielektrisk fett på innsiden av tennpluggen wire støvelen, så presse boot på nye pluggen. Det festes på plass.

• Flytte til neste tennpluggen og gjenta prosessen gjennom alle seks tennplugger. Koble negative batterikabelen til negative innlegget batteriet og stram festeskruen med en skiftenøkkel. Start motoren for å bekrefte at det kjører riktig.