Nnywellness.com

Tips om hvordan du installerer din egen vinterdekk


Tips om hvordan du installerer din egen vinterdekk

Installere vinterdekk på kjøretøyet øker trekkraft og reduserer sjansene for å få fast eller en ulykke i snøen. En studie av Samferdselsdepartementet i Quebec viste at bruk av vinterdekk, som de kalles også, under vintertemperaturer forbedrer kollisjon unngåelse av 38 prosent og reduserer bremselengde ved 60 fot mens du reiser på 60 kilometer per time. Effektiviteten av vinterdekk, men avhenger av hvordan du installerer og bruker dem. Vinterdekk kan redusere sikkerheten til bilen i stedet for å forbedre den hvis de ikke er installert riktig.

Installere vinterdekk på alle hjul

Ikke bland vinterdekk med vanlige dekk. Selv om du installerer vinterdekk på bilens drivhjulene--for eksempel dekk baksetet hvis bilen er en bakhjulsdrift bilens samlet håndtering vil lide. Dekk med ulike slitebanen typer, kan elastisitet og størrelsen True stabiliteten i bilen i stedet for å forbedre den. Produsenter anbefaler du endre alle fire hjul, og i Quebec, er det påkrevd å installere vinterdekk på alle hjul fra 15 desember til 15 mars.

Forvirre ikke alle sesonger dekk med vinterdekk

Bruk ikke all-terreng dekk hvis sjansene for snø og svært lave temperaturer er høye. Noen dekk er markedsført som alle sesonger eller gjørme og vinterdekk, men dette betyr ikke at de utfører den samme som vinterdekk. Gjørme og vinterdekk, for eksempel basere navn på void-til-gummi forholdet deres mønsteret design, som er lik som vinterdekk. Vinterdekk er imidlertid utformet og testet spesielt for ytelsen under vintertemperaturer mens gjørme og vinterdekk må godta kompromisser for å gi akseptable resultater gjennom hele året. All-terreng dekk er ikke så fleksibel i kulden, heller ikke har de beste tråden for snødekte overflater.

Bruke Separate felger for vinterdekk

Unngå å bruke den samme felger for vanlig og vinterdekk. Kjøpe et ekstra sett med felger brukes bare med vinterdekk. Dette vil lage skiftende din vinterdekk lettere vil også spare deg kostnaden for balansere hjulene på begynnelsen og slutten av vinteren.

Større er ikke bedre

Sporty bredt, lav profil dekk kan være bra for tørr sommer veiene, men de er forferdelig for våt og snødekte veier. Den smalere din dekk bedre din grep og mer lett kan du reise gjennom snøen. Velg snø dekket størrelsen anbefalt av produksjon av bilen.