Nnywellness.com

Hvordan ta høyttalerne av bilen dører


Fjerne høyttalere fra bilen døren er vanligvis en enkel prosess avhengig av merke, modell og år for bilen din. Noen høyttalere er lett tilgjengelig fordi deres dekker lirke av med en flat-head skrutrekker. Andre at du må fjerne deler av døren trimme til høyttaleren. En konstant på nesten alle biler er at når du gjør det høyttaler, alt som kreves for å fullføre fjerningen er skru høyttaler fra sin montere og koble fra høyttalerledningen.

Instruksjoner

Fjerne høyttalere fra bildører

• Koble den negative terminalen på bilens batteri for sikkerhet. Den negative terminalen vil være merket med "-" eller blir svart i fargen.

• Bestem hvordan din høyttaler dekker holdes på plass. Se etter skruer dekselet på plass. Hvis det ikke skruer bolter forsiden ned, se etter skruer trim rundt høyttaleren. Hvis det ikke er noen i nærheten, kan bare pop høyttaler forsiden av ved lirke det med en flat-head skrutrekker. Hvis du er stuss, se bilens brukerhåndboken.

• Fjern dekselet og alle nødvendige trim stykker med passende skrutrekkeren som beskrives i trinn 2.

• Bruk en stjernetrekker til å fjerne skruene som holder høyttaleren på plass. Trekk høyttaleren av sin mount.

• Koble fra høyttalerledningen fra høyttaleren. Høyttalerledningen kobles til talerens terminaler eller en ledningsnett. Enten kan bare bli trukket fra hverandre.