Nnywellness.com

Hvordan bygge en motorsykkel flagg


Hvordan bygge en motorsykkel flagg

Utforme en motorsykkel flagg kan være en spennende og givende opplevelse. Oppretting av et symbol kan fremkalle personlig stolthet og utfordrende seg kreativt legger til glede. Følg disse enkle trinnene for å sikre motorsykkel flagget seg nøyaktig slik du håpet.

Instruksjoner

• Valgte motorsykkel flaggfarger. Disse valgene kan være symbolsk eller bare dekorative, avhengig av flagget. Husk at farger kan ofte ha forskjellige assosiasjoner. Svart kan for eksempel angi styrke og beseire fienden. Sjekk Enchantedlearning nettstedet i referanse seksjonen nedenfor.

• Valgte figurer. Enten du velger å innlemme figurer eller pinne til striper, som mange tricolor flagg, være definitiv med ditt valg. Definerte firkanter, trekanter og diamanter fungerer bra i stedet for et stort antall uorganisert mindre figurer. Prøv å holde elementer flagg vinkelrett og parallelle for litt kraftigere.

• Samle farger og former i et dataprogram til å teste appell av motorsykkel flagget. Programmer som MS Paint er bra for denne enkel type prosjekt. Besøk Microsoft.com for mer informasjon. Opprette en ny fil og eksperimentere med farger og figurer fra tidligere trinn ved hjelp av funksjonen automatisk figuren på menypanelet.

• Velg et stoff for flagget. Følte ville fungere bra for noen uerfarne med søm. Det har også en robust holdbarhet for vind at motorsykkel flagg må tåle. Nylon er et annet godt alternativ fordi det er tynn og påvirker bølge mer for en dramatisk.

• Cutout figurene for flagget ifølge foreløpige utformingen fra farget stoff. Bruke stoff saks.

• Nøye sy disse figurene på din opprinnelige stykke stoff. Dette vil ta litt håndverk, men en enkel løpende stitch kan utføre oppgaven.