Nnywellness.com

SIM-kort & FAQ


SIM-kort & FAQ

Med millioner av amerikanere ved hjelp av en mobiltelefon hverdagen, har mobil teknologi blitt en vanlig del av livet i det 21. Men forstå noen av disse brukerne faktisk kompliserte teknologien som gjør deres telefonene arbeider. SIM-kortet er bare ett element i denne teknologien og er en viktig del i mange av mobiltelefoner i bruk i dag.

Hva betyr SIM?

"SIM" i SIM-kort er et akronym som står for abonnerte identitet-modul. Identifisere abonnenter til et nettverk er bare én av funksjonene til et SIM-kort, det er en av de viktigste formålene og gir enheten navnet.

Hva gjør de?

SIM-kort er små plast chips som brukerne setter inn i en mobiltelefon, vanligvis i en sprekk i batterirommet, noen ganger under selve batteriet. SIM-kortet inneholder en liten mengde data som identifiserer mobiltelefon brukerens telefonnummer, i tillegg til sitt land av opprinnelse og celle nettverket der kontoen er aktiv. Når telefonen er slått, kommuniserer med cellen nettverket og kan identifiseres ved SIM-kortet. I tillegg SIM-kort inneholder minne for lagring av meldinger, kontakter lister og en brukers kontrakten vilkårene. SIM-kort er atskilt fra større lagringsenheter, for eksempel telefonens interne minne eller flyttbare minnekort som inneholder bilder, musikk og andre medier.

Hvem bruker dem?

SIM-kort er standarden for mobiltelefon tjenesteleverandører som opererer under GSM (global system for mobile communications)-standarden. Dette inkluderer AT & T og T-Mobile i USA og mange andre nettverksleverandører i utlandet. Andre mobiltelefon selskaper som bruker forskjellige nettverkstyper bruker ikke SIM-kort i en av sine telefoner.

Hva er formatene?

Det er tre forskjellige størrelser av SIM-kort, alle tjener samme mål i ulike typer telefoner. Den opprinnelige SIM-standarden ligner en plast kredittkort og brukes i dag hovedsakelig i satellitt-telefoner. Mini SIM-kort er ca 1/6 på størrelse med et kredittkort. Disse SIM-kort er typen som brukes i de fleste mobiltelefoner. En nyere standard egnet for mindre mobile enheter er mikro SIM, som er omtrent 1/12 på størrelse med et kredittkort.

Hva er fordelen?

Noen mobiltelefoner inneholder SIM-kort, mens andre ikke, noe som fører til spørsmålet om hvorfor bærere bruke dem i første omgang. Den største fordelen med SIM-kort er enkelt som de kan bli overført fra en telefon til en annen. Bare ta ut kortet og sette den inn på en annen telefon vil overføre brukerens telefonnummer, kontaktlisten og andre viktige abonnementsinformasjonen, gjør det det enklest å bytte til en ny telefon.