Nnywellness.com

Bruke en ekstern mikrofon med en iPhone Jack


Bruke en ekstern mikrofon med en iPhone Jack

Om du tar opp et intervju, en musikk-demo eller en enkel stemme påminnelse, kan du bedre lydkvalitet enn iPhone interne mikrofonen kan gi. Du kan kjøpe en ekstern mikrofon, som kobles til iPhone hodetelefonkontakt for å forbedre kvaliteten på opptakene dine. Enkelte mikrofoner krever adaptere; andre koble til kontakten direkte. Disse mikrofonene kan generelt brukes med opptak programmer, inkludert iPhone standard talememo app.

Instruksjoner

• Kjøpe en ekstern mikrofon som er spesielt utviklet for Apple-produkter som IK Multimedia iRig Mic, Brando fleksible Mini Capsule mikrofonen eller Monster iSoni snakk. Hvis du velger å kjøpe en mikrofon som krever en adapter, sørg for å kjøpe en av disse også.

• Koble mikrofonen til hodetelefonkontakten av iPhone. Hvis du bruker en kort oppsett, koble mikrofonen til den aktuelle enden av adapteren; koble deretter den andre enden av adapteren inn i hodetelefonkontakten.

• Åpne opptak app valgfrihet, som talememo, iProRecorder, brann eller FourTrack.

• Bruke app som vanlig. Dette krever vanligvis å trykke en knapp med en rød prikk til posten. Noen programmer krever at du oppretter en ny fil. Hvis du bruker en musikkinnspillingstid app, kan du har flere alternativer å kalibrere før du spiller.