Nnywellness.com

Hvordan overføre en LP-posten til en CD


Hvordan overføre en LP-posten til en CD

Mens mange musikken aficionados elsker tekstur av lyd som kommer fra en gammeldags LP, er transport poster rundt å lytte til mens du er på farten ikke en veldig gjennomførbare proposisjoner. I stedet, flere og flere mennesker har tatt å konvertere sine gamle oppføringen samlinger til CDer CDer er bygget for å vare, kan tas med overalt og billig å gjøre. Konvertere LP-plater til CD er ikke bare en enkel prosess, men lar deg sjansen til å høre at favoritt album din igjen.

Instruksjoner

• Koble din stereo/platespiller til datamaskinen. Vil ta "Y" kontakten og stikk enden som har to plugger inn bak på stereoanlegget i pluggene "Ut." Fest den andre siden, siden med én kontakt, i datamaskinens inndata for en mikrofon.

• Nederst til høyre på skrivebordet, høyreklikk på volumknappen og trykker "Åpne volumkontroll. Skru volumet for delen "Innlinje" om halvveis opp holde lyd fra opptak for lavt eller for høyt.

• Åpne lydopptaker programmet. (Det er en gratis plassert i ressursene nedenfor.) I programmet, kontroller at inndataene for opptakeren er "Linje i." Når LP spilleren er klar, trykker du på "Record"-knappen på din lydopptaker programmet og trykk play på LP-spiller. Du burde se forskjellige meter stiger og faller som innspillingen begynner å fortelle deg at sangene spilles. Når fullført, trykk på "Stop" knappen på opptakeren.

• Bruke redigering programmet for å rydde opp sporene. Åpne sporet du i trinn 3 og fjern eventuelle stillhet på begynnelsen eller slutten av sporet. Du kan også dele opp posten i spor basert på de forskjellige sangene som du registrerte. Lagre hvert spor separat som en MP3 på datamaskinen.

• Åpne datamaskinens CD brenner programvare. Sett inn en tom CD i datamaskinen. I programmet inn og organisere sporene du opptak fra LP. Trykk "Brenne" programvare for å brenne dem på CD.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke vil gå gjennom alle trinnene ovenfor, kan du kjøpe et element kalt en USB platetallerken vil automatisk konvertere lyden fra poster til digitale musikkfiler som deretter kan plasseres på din datamaskin og konvertert til CDer.