Nnywellness.com

Slik beskytter en telefon fra Drops


Slik beskytter en telefon fra Drops

Telefoner har utviklet seg fra heftig fasttelefoner som sto opp godt mot dråper, til små clamshell telefoner som formfaktor beskyttet deres skjermer og tastatur, den store touch skjermer og skjøre teknologi dagens smarttelefoner. Fasttelefoner, er enten med ledning eller trådløs, ofte større, lettere å holde og ikke så skjør, så en cover er vanligvis ikke nødvendig. Men med ubiquity av mobiltelefoner og fartsfylt, mobile liv, drops er bundet til å skje. Du kan imidlertid finne måter å hindre og beskytte mot disse skadelige faller.

Instruksjoner

• Velg en telefon som passer godt i hendene. Utprøve enheter i din trådløse leverandørs butikken, få en følelse for ulike formfaktorer som glidebryteren, sjokolade, clamshell eller skive. Velg en form, størrelse og vekt som passer deg. Vurdere en barsk telefon hvis drops er en livsstil for deg.

• Kjøpe en skjermbeskytter og hud. En skjermbeskytter kan være universelt kutt-å-anfall eller laget spesielt for din telefonmodell. Et skall er vinyl dekke som sitter godt en telefonens front, sider og tilbake. Selv om skjermbeskyttere og skinn ikke beskytte mye effekt, kan de hindre riper under en dråpe.

• Vurdere en silikon cover. Disse gummiert dekker gir struktur grep versus glatt plast som består av mange telefoner. Skins slip på baksiden av sjokolade eller skive telefoner, og noen er også laget i to stykker for glidebryteren-stil telefoner.

• En kraftig brukstilfellet. Mange er spesielt laget for å beskytte mot virkningen av en dråpe, og de dekker alle deler av telefonen, men skjermen. Selv om noen av de beste sakene kan være dyrere, noen brukere finne beskyttelse og trygghet er verdt prisen. Lær poser og holsters også beskytter mer enn at du lar telefonen gå naken.

Tips og advarsler

  • Hvis du slipper telefonen i vann, ikke prøv å slå den på. Umiddelbart fjerne batteriet, sette telefonen og batteriet i en pose med ukokt ris og forsegle den stengt. La det i minst 48 timer, gi ris tid til å trekke ut vannet.
  • Hvis du ofte slippe telefonen, kan du legge en forsikring funksjon til trådløse planen å dekke skader forårsaket av drops og søl, verken som vanligvis omfattes av en produsent ett års garanti. Forsikring varierer fra noen få dollar til $10 eller mer per måned, og det krever ofte eieren betaler en egenandel når får en erstatning.